Fenway Sports Group når enighet om å kjøpe Pittsburgh Penguins

Fenway Sports Group, eiere av Boston Red Sox Mexicos herrelandslag i fotball Skjorter blant flere andre enheter, har gått inn i en avtale om å oppnå kontrollerende interesse i Pittsburgh Penguins Hockey -teamet med avtalen, noe er underlagt godkjenning av National Hockey League Board of Saudi-Arabias herrelandslag i fotball Skjorter Governors, som forventes å stenge før slutten av året.

Mario Lemieux og Ron Burkle vil forbli en del Spanias herrelandslag i fotball Skjorter av eiergruppen og Lemieux vil fortsette sin funksjon som styrer hockeyoperasjoner for organisasjonen. Lemieux og Burkle kjøpte laget i 1999 og har de siste 22 årene sett Penguins vinne tre Stanley Cups sammen med byggingen av PPG Paints Arena, et flerbrukssted som åpnet i august 2010.

“Når Penguins kommer inn i et nytt kapittel, vil jeg fortsette å være like aktiv og engasjert med teamet som jeg alltid har vært og ser frem til å fortsette å bygge videre på suksessen vår med våre innkommende partnere på FSG,” sa Lemieux. “De har en organisasjonsfilosofi som speiler tilnærmingen som fungerte så bra for Ron og meg de siste 22 årene.”

I tillegg til å ha Red Sox og Fenway Park, har Fenway Sports Group Liverpool Football Club og NASCARs RFK Racing.

“Pittsburgh Penguins er en fremste National Hockey League -franchise med en ekstremt sterk organisasjon, en fantastisk historie og en pulserende, lidenskapelig fanbase,” sa styreleder Tom Werner Fenway Sports Group. ”Vi er spesielt glade for å ønske Mario Lemieux og Ron Burkle velkommen til FSG og har den største respekt for alt de har gjort for å bygge pingvinene i den flerårige vellykkede franchisen vi kjenner i dag. Vi ser frem til å samarbeide med Mario, Ron og hele Penguins front office -teamet. ”

Dele denne:
Twitter
Facebook
Skrive ut
LinkedIn
Reddit
E -post

Leave a Reply

Your email address will not be published.