Banco Santander samt GSIC drevet av Microsoft lanseringsvansker til å innovere fotball med inkludering, mangfold så vel som bærekraft

Banco Santander samt det verdensomspennende Sports Advance Center drevet av Microsoft (GSIC) har lansert ‘Footballcan 2041’,,, En felles innsats for å produsere de beste avansementalternativene for å gjøre fotball mye mer inkluderende, mangfoldig og bærekraftig. Denne innsatsen stemmer overens med Santanders funksjon for å hjelpe mennesker så vel som tjenester blomstrer, Bayer 04 Leverkusen Skjorter så vel som med metoden for å ha en positiv effekt på fotball så vel som samfunnet.

Vanskeligheten tar sikte på å bestemme de mest lovende teknologiske alternativene som:

Fremme initiativer for mye mer tilgjengelige, inkluderende så vel som miljøvennlige arrangementer for fotballfans

Utvikle nye opplevelser på fotballarrangementer, samt forbedre fanopplevelsen for å ha en positiv sosial Cerezo Osaka Skjorter innvirkning

Utvid rekkevidden av Fieeld så vel som forbedring av mulighetene. Fieeld er en gadget Santander har utviklet seg så synshemmede mennesker kan oppleve fotball som aldri før ved å overholde sfæren ved å bruke fingertuppene

Juan Manuel Cendoya, nestleder i styret i Santander Spania, sa:

Fans eller ikke, mange av oss tror på fotballens kraft til å drive modifisering så vel som i dets potensielle for å ha en positiv effekt på liv. Hos Santander kaller vi denne fotballkanen, paraplyen som vi kjører initiativer som stemmer overens med bankens funksjon samt bidrar til mangfold, inkludering samt bærekraft med det vakre spillet.

Iris Córdoba, daglig leder for GSIC, sa:

Vi er opptatt av innovative selskaper så vel som organisasjoner som tilfører verdien til idrettsmarkedet i deres digitale forbedringsprosesser. Å utgjøre en del av denne innsatsen gjør at vi kan støtte Banco Santander i å oppnå sine beregnede mål, samt tilby de 3 utvalgte prosjektene medlemskap i GSIC med alle fordelene det innebærer, inkludert forbindelser med vårt nettverk, eksperter, ambassadører samt involvering i aktiviteter som vil lette muligheten for å starte en pilotjobb med Santander.

Deltakerne kan utnytte teknologier som menneskeskapt intelligens, produsentlæring, blockchain, forsterket så vel som virtual reality, så vel som nettet av ting for å sende inn initiativer, erfaringer og/eller teknologiske alternativer som forbedrer liv basert på å overholde områder:

Inkludering: Alternativer for utsatte grupper i fare for sosial, økonomisk eller kulturell eksklusjon, samt akademiske alternativer knyttet til fotball.

Mangfold: Alternativer som fremmer likhet i fotball, uavhengig av rase, farge, kjønn, seksuell legning, religiøs tro eller nasjonalitet.

Bærekraft: Alternativer for å gjøre ekspertfotball mye mer ansvarlige for klimamodifisering samt bærekraftig administrasjon av energi så vel som ressurser.

Denne vanskeligheten er enda et skritt foran i Banco Santanders metode for å fremme avansement, samt å bringe den digitale forbedringen til fotball med initiativer som kommer til fordel for markedet, samt samfunnet som etterlater et merke på fotball.

Startups Challenge
Inngangsperioden, som avsluttes 18. april, vil pakke sammen med et panel som består av Santander, GSIC samt Microsoft -representanter som velger de beste 30 oppstartene. Disse selskapene vil presentere prosjektene sine på nettet, så vel som de 10 finalistene som ble valgt i slutten av april, vil gå til den store finalen i mai.

Et panel som består av UEFA så vel som Laliga -representanter, i tillegg til viktige tall som Ronaldo Nazário, vil velge de tre selskapene, som kan være med en mulighet til å drive en pilotjobb med Santander.

Vanskeligheten bruker finalister en rekke fordeler:

10.000 EUR i Yokohama F. Marinos Skjorter kontanter. Enhver type valgt jobb som kan bruke innovasjonen for å forbedre Fieeld vil få ytterligere 5.000 EUR.

Ett års gratis medlemskap til det verdensomspennende Sports Advancement Center drevet av Microsoft. [1]

Veiledning samt en pilotjobb verdt 10.000 EUR. [2]

Støtte for utførelsen av piloten, inkludert oppfølgingsmøter.

Mer informasjon:

Søk på Footballcan 2041

Juridisk grunnlag for deltakelse

[1] * Enhver form for valgt virksomhet som er et GSIC -medlem, vil allerede ha 50% medlemsrabatt.

[2] Dette inkluderer ikke ekstra kostnader for å utføre piloten.

Kilde og bilder, høflighet: GSIC

ALSD verdensomspennende forsyninger helårsinnsikt samt avgjørende læring rundt å øke fortjenesten med nybygg, renoveringer, serviceutvidelser, premium sitteplasser, gjestfrihet, F&B, innovasjon samt gjenåpning. For mye mer info i tillegg til å registrere/bli medlem, klikk på banneret nedenfor …

ALSD Worldwide 2021 blir arrangert av Liverpool Football Club 6.-7. september, samt vil fungere en konferanse på høyt nivå, utstilling samt nettverksarrangementer, samt tekniske utflukter på Anfield, Evertons Goodison Park samt M & S Bank Arena.

#ALSDINTERNATIONAL – Europas ledende begivenhet for Premium Seat & Sports Hospitality Sectornull

Leave a Reply

Your email address will not be published.