Covid-19: Direkte til forbrukerakselerator

blant de mange virkningene som Covid-19 har hatt på sportsbransjen, og akselererer grunnlaget for en direkte til forbrukerendring har absolutt vært et fokus som PTI smartere arenaer har sett blant Kundbasen, som administrerende direktør, Mike Bohndiek, forklarer.

Verden av data og digital har eksplodert de siste fem årene. OTT -plattformer blir mye mer vanlig, nye distribusjonsplattformer kommer inn i markedet for sending, og den andre grensen til mobilapper driver datainnsamling og digital modenhet i fanbasen.

Med Stadia og arenaer stengt, og den lange halen til Covid-19 nå begynner å bli en akseptert virkelighet, vender klubber seg stadig mer til sine databaser og digitalt eiendom for å levere sponsingrettigheter, koble sammen og engasjere sin fanbase og finne nye, umiddelbare inntekter bekker. De søker å ta eierskap til fanforholdet, Englands herrelandslag i fotball Skjorter for når billettering, gjestfrihet, mat og drikke og andre viktige inntektsstrømmer er slått av og forholdet TSG 1899 Hoffenheim Skjorter er alt du sitter igjen med. Denne oppvåkningen, dette eierens ønske, er den første fasen av en direkte til forbrukermodell for mange. For hvordan kan du modellere en direkte til forbrukervirksomhet, uten først å kjenne forbrukeren din?

Som å våkne fra et mareritt bolt oppreist, har behovet for å kjenne menneskene bak figurene som er solgt til en sponsor, smurt mange i ansiktet de siste seks ukene. De trenger fansen for å engasjere seg, de trenger å skape et salgsmiljø i en økonomi som ikke beveger seg, de trenger noe å rope om internt mens springen er slått av på konvensjonelle inntektsstrømmer.

Men det er ikke så enkelt som bare å “vende seg til digital” og sprenge nye annonser og sponsormeldinger ut til masse øyeboller du håper vil fylle ut inntrykkene og eksponeringen som partnerne dine kan kreve. Dette er kort termisme på sitt beste.

Data er konge
Underbyggingen av en vellykket ytelse med digital eiendom – app, sosialt, nettsted og utover – er dataene som sitter bak det. Rett og slett må du kjenne fansen din. Ikke en masse, men en til en. Ikke bare at ‘Mike’ er en sesongkortinnehaver og har vært i mange år. Ikke bare at ‘Mike’ bor i område X på inntekt Y og det som mosaikkanalyse vil tilby deg.

I tillegg til denne baseline kommer hvem ‘Mike’ er, hvordan han identifiserer seg med klubben, hva ber ham om å engasjere seg i klubben, og til slutt hva som driver hans lojalitet til klubben? Du kan ikke lenger stole på arv; Verden har endret seg. Hvilket innhold leser / ser / samhandler han med? Når og hvor gjør han dette? Hvordan snakker vi best med ‘Mike’, pleier hans engasjement og driver det beste kjøpet?

Det er her mange har funnet seg ønsket. For mange avsluttet datarisen da de forsto at ‘Mike’ er en sesongkortinnehaver, hvis forbruk per kampdag er X og at han er en og annen detaljhandelskjøper. De forkynte suksess og erklærte seg innovatører, før de virkelig forsto kunsten til dataene som mulig.

Det er her jeg vil introdusere deg for Dikw, min ofte brukte setning for å vekke de bakerst i rommet når jeg snakker på konferanser. Dikw artikulerer reisen fra data til innsikt, innsikt i kunnskap, kunnskap til visdom.

I prøven over er dette data i rå form. Dette er ikke innsikt. Dette er ikke kunnskap, og det er absolutt ikke visdom. Det driver ingen handling, det gir ingen forklaring på atferden, den gir ingen modellering av hvordan dette kan endre seg. Det er bare ‘ting’ vi vet.

Innsiktslaget ville være å diskutere hvorfor atferd og tillate at prediktiv modellering begynner. Kunnskapslaget ville kombinere dette med en suksessbank som en organisasjon som du kan krysse referanse med. Visdom kommer når du har sprukket formelen for en bestemt fan -persona, og levert de gylne øyeblikkene de ønsker og skaper en dydig engasjementskrets.

Å forstå kundene dine er nøkkelen
PTI smartere arenaer har blitt engasjert av en rekke nye digitale kunder over hele kloden denne forrige måneden, hver ivrige etter å fremskynde sin reise til en data-insight-drevet organisasjon, et raskt spor for å forstå kunden. Det viser den økende etterspørselen etter førstepartsdata og tar tilbake kontrollen over kundeforholdet. Over hele verden, fra USA til Australia hvor League Broad -tilbud er mye mer populære og ofte låser klubben ut fra fanen, deretter inn i fastlands -Europa og de fragmenterte sportsstrukturene, har meldingen vært konsekvent.

De som data og digitale har vært kjernetankeprosesser – muligens integrert på tvers Qatars herrelandslag i fotball Skjorter av markedsføring, teknologi og kommersiell – har vært i stand til å betjene sin fanbase bedre med det beste tilbudet, på det beste tidspunktet, på det beste stedet. De har vært i stand til å svinge fra det konvensjonelle til det innovative. Det er de som du ser i sportsmediene som blir hyllet for nye engasjementsteknikker.

Den sportslige verdenen har forandret seg for alltid. dnull

Posted in Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published.