Hvordan holde deg motivert i treningsøkter

Utfordringer hjelper deg med å nå mål

Det kan være utfordrende å holde seg motivert og trene på et høyt nivå gjennom konkurransesesongen.

Praksis kan være ensformig. Avhengig av sporten, kan treningsøkter være lange og overveldende. Årstider er lange. Det er oppturer og nedturer gjennom året. Skader og ubehag kan hoper seg opp i løpet av året.

Mye tid og energi blir brukt i løpet av året. Presset eksisterer i og ut av sport … og potensielle distraksjoner er rundt.

Med alle disse aspektene som spilles, kan det være enkelt å komme med unnskyldninger for manglende praksis og ikke gi full innsats i treningsøkter.

Vanlige unnskyldninger inkluderer:

Jeg har ikke tid til å trene
Jeg føler meg ikke 100 prosent, og jeg er ikke opptatt av å trene i dag.
Jeg skal gjøre det opp i morgen. En praksis vil ikke gjøre en forskjell.
Været er for kaldt, regnfullt eller vind.
Jeg er for utmattet og trenger en hviledag.
Det er bare praksis. Det er ikke en konkurranse.
Jeg utfører fortsatt godt selv om jeg ikke trener så hardt som andre.
Jeg har mye å gjøre i dag annet enn å trene.
Jeg har en irriterende skade og burde hvile den.

Unnskyldninger trekker deg bort fra potensialet ditt. Unnskyldninger blir praksis, og denne praksisen har stor innvirkning på ytelsen. Unnskyldninger blir da grunnen til at noen idrettsutøvere ikke kommer til å nå sine mål.

Målet med trening er å utfordre deg selv til det maksimale, så presset og ubehaget ved konkurranse er en kjent enhet. Å utfordre deg selv forbereder deg til å West Ham United Skjorter være på ditt beste i konkurranse. I utgangspunktet presser toppidrettsutøvere på trening til det punktet at konkurranser virker enklere mentalt og fysisk.

Marathon Runner Val Curtis forstår utfordringene som ligger i trening og effektene disse utfordringene har på ytelse. Curtis vant Sanford Fargo Marathon i 2019 i 2: 43.08, og kvalifiserte seg dermed til de olympiske maratonforsøkene.

Veien til suksess var ikke lett for Curtis. Curtis møtte mange treningsutfordringer inkludert:

Familie og å være mor
En lang permittering fra å konkurrere
Vanskelige treningsforhold i Nord -Dakota, som blemmer kulde, snø og til tider, snøstormer.
Å være 32 år gammel og den fysiske spenningen på kroppen hennes.

Etter at Curtis vant maraton, snakket hun om hvordan utfordringene med trening forberedte henne til å utføre på et høyt nivå.

Curtis: “Det var ikke noe jeg ikke var forberedt på i dag. Jeg trente gjennom det hele. Den mentale seigheten ved å måtte løpe mil Kawasaki Frontale Skjorter på en tredemølle hele februar måned når det er negativt 60, negativ 50 utenfor; Du kan ikke få gjort arbeid utenfor. Det er ikke et sted for en god værløper, helt sikkert. Det bygger så mye mental seighet, så jeg var klar for i dag. ”

Ikke bare presser treningsutfordringer deg til å utvide dine fysiske evner og forberede deg til å utføre på et høyt nivå, de utvikler den mentale seigheten som kreves for å oppnå ditt maksimale potensial.

Hold deg motivert under utfordrende treningsøkter:

Har et formål. Et formål eller et mål som er oppbevart i forkant av tankene dine, kan gi deg en grunn til å gjøre full innsats i praksis og trening til tross for utfordringene du står overfor.

Uansett hva din valgte sport, finn din ‘hvorfor’ og at ‘hvorfor’ kan hjelpe deg med Ecuadors herrelandslag i fotball Skjorter å tåle utfordrende omstendigheter.

Du bør ønske å oppnå målet ditt for å erobre smertene forbundet med trening.

Forbedre konsentrasjonen i idrett!

Hvis du er en idrettsutøver som ofte blir distrahert, mister fokus i konkurranse eller ønsker å lære mye mer om hvordan du kan fokusere bedre under press, er den fokuserte idrettsutøveren noe for deg!

Konsentrasjon og evnen til å fokusere under motgang er det mesterskapsutøvere gjør best.

Det tar bare en distraksjon å komme inn i tankene dine for å miste et viktig poeng, gå glipp av en putt eller miste et sekund av fangetiden. Du har ikke råd til å la distraksjoner løpe vilt i tankene dine og få deg til å gjøre feil på viktige tider i spillet!

Den fokuserte idrettsutøveren er et komplett system for å instruere deg hvordan du kan fokusere som en mester og utnytte kraften til et sone fokusere hvert slips du tråkker på spillefeltet, banen, banen eller kurset i praksis og spill!

Denne arbeidsboken og CD -programmet består av 2 lyd -CD -er som inkluderer 14 dagers økende øvelser og en enkel å følge arbeidsbok som guider deg gjennom hver av de 14 dagene, hjelper deg med å bruke strategier og tilpasser øvelsene til dine personlige fokusutfordringer.

Du vil oppdage:

Hvordan du raskt kan identifisere distraksjoner som saboterer konsentrasjonen din og hvordan du raskt kan fokusere etter distraksjoner.
Hvordan bruke rutiner før skudd før skudd eller tjener til å hjelpe deg med å bli mye mer oppgavefokusert i stedet for å bekymre deg for resultater.
Hvordan bruke forhåndsrutiner for å hjelpe deg med å utnytte kraften i sonekonsentrasjon før konkurranse.

Lær mye mer om et av de mange populære CD -programmene våre i den selvsikre atletserien …

Den fokuserte idrettsutøveren: en 14-dagers plan for eksepsjonell konsentrasjon

Hva sier kunder om våre mentale spillprogrammer?

“Som et resultat av lesing og implementeringnull

Leave a Reply

Your email address will not be published.