4 bekymringer for å bruke når vi inspiserer studentenes forståelse, så vel som å forstå

nøyaktig hvordan forstår vi om traineer virkelig forstår i tillegg til å ta inn det vi viser dem? Mye viktigere, nøyaktig hvordan sørger vi for at misoppfatninger ikke etablerer seg i tillegg til å forankre i sitt langvarige minne? Vel, i henhold til Rosenshines instruksjonsprinsipper, ligger responsen i regelmessig basis for å inspisere for studentenes forståelse.

Å sjekke for forståelse går hånd i hånd med å spørre gode tilbud med store nakkede bekymringer (et annet av Rosenshines prinsipper). Bayer 04 Leverkusen Skjorter Å spørre bekymringer kan også gi et minneøkning, da det ber traineer om å delta i gjenvinningspraksis.

For å gjøre dette er det fire primære bekymringer du kanskje vil tenke på å bruke. La oss se på verdien av å inspisere for forståelse, samt hva denne typen bekymringer er …

Book Rosenshines prinsipper CPD -verksted

Hvorfor må du inspisere for forståelse?

I hovedsak skisserer Rosenshine to primære funksjoner for dette:

Studentene krever å beskrive svarene sine, noe som gjør dem i stand til å knytte forbindelser med andre leksjoner, samt hjelpe dem med å sementere denne informasjonen i sitt langvarige minne.

Lærere kan bestemme hvilke områder som krever å bli revidert eller gjenvist på nytt.

I en studie oppdaget forskere at inspeksjon for forståelse var ekstremt gunstig. Gjennom leksjonen utnyttet instruktører mange spørsmål. De oppdaget at praktikanter som svarte på mye mer bekymring, overgikk sine jevnaldrende som svarte på færre spørsmål. Dette er siden instruktører var i stand til å bestemme samt ta opp problemer tidlig, og hindret disse feilene fra å bli holdt i studentenes langvarige minne.

De fire primære typene bekymringer

Så hvordan ser store bekymringer ut i klasserommet? Det er fire primære typer å velge Juventus Skjorter mellom, så vel som hver av dem tjener et annet formål. La oss se bedre …

Faktiske spørsmål

Faktiske bekymringer trenger faktabaserte svar, så vel som ofte Urawa Red Diamonds Skjorter bare har et ideelt eller galt svar. De benytter seg normalt inn på studentenes laveste nivå av kognitive prosess, og trenger et ganske grunnleggende eller enkelt svar. Bekymringen kan også inkludere teknisk ordforråd, så vel som behov for å få informasjonen basert på en pålitelig kilde.

En fordel med å utnytte faktiske bekymringer er at de tydelig fremhever om en trainee forstår den viss informasjon. De er raske til å spørre så vel som på samme måte raske til å svare, så lever en av de raskeste veiene til å inspisere for forståelse.

Et eksempel på et saklig spørsmål: “Hvilken dato var slaget ved Hastings?”

Konvergente spørsmål

Konvergente bekymringer trenger ofte traineer for å bringe informasjon sammen fra mye mer enn ett område, i tillegg til å skrive inn en endelig tanke basert på dette. Disse bekymringene kalles også “lukkede spørsmål”, da det ofte bare er en eller noen få plausible løsninger.

Selv om denne typen bekymring normalt trenger lavere kjøp av troende ferdigheter, benytter den seg av forskjellige nivåer av erkjennelse, inkludert:

Forståelse

applikasjon

Analyse

I en studie så forskere en titt på fordelene ved å bruke konvergent, divergerende så vel som evaluerende bekymringer i vitenskapstimer. De oppdaget at konvergente bekymringer var det mest riktige alternativet for å hjelpe til med å styre traineer bort fra misoppfatninger. Disse bekymringene hjelper med å etablere bredere forståelse, så vel som kan hjelpe til med å legge til kontekst og nyanse til studentens forståelse

Et eksempel på et konvergent spørsmål: “Hvorfor invaderte William erobreren England?”

Divergerende spørsmål

Det motsatte av konvergente bekymringer er divergerende spørsmål. Disse bekymringene har ikke en viss respons, men har flere plausible løsninger. Det gjør det mulig for traineer å tro mye bredere på emnet i tillegg til å tenke på flere scenarier eller alternative ideer.

Divergerende bekymringer trenger å tro ferdigheter på høyere nivå, og motivere traineer til å analysere, syntetisere eller undersøke et emne, samt komme med forskjellige konklusjoner. I forskningsstudien vi nettopp nevnte, oppdaget forskerne at den aller beste tiden å bruke disse er når instruktører aller først introduserer et tema. Dette er siden det kan hjelpe instruktører med å forstå mengden av tidligere forståelsesfolk om emnet. Bekymringene kan også hjelpe rettidig en diskusjon eller en debatt.

Det må bemerkes at denne typen bekymringer tar lengre tid å spørre i tillegg til svar. Ved å gjøre det, innrømmer vi umiddelbart en viss kontroll, da det er vanskelig å forutse hvor samtalen kan gå.

Et eksempel på et divergerende spørsmål: “Hva ville ha skjedd i William erobreren hadde ikke invadert England?”

Evaluerende bekymringer

Den endelige primære typen bekymringer er evaluerende spørsmål. Når du svarer på evaluerende spørsmål, krever traineer krav til å analysere responsen på flere nivåer, samt utnytte forskjellige perspektiver. Disse spørsmålene, som kan inkludere en tnull

Leave a Reply

Your email address will not be published.