Boise for å holde NHL preseason -spill i oktober

Idaho Steelheads samt Idaho Central Arena i Boise vil holde et NHL -preseason -spill mellom Arizona Coyotes samt Vegas Golden Knights 8. oktober på Idaho Central Arena.

Dette vil være det andre NHL -preseason -spillet så vel som tredje NHL -arrangement som ble holdt i Boise. Los Angeles Kings så vel som San Jose Sharks fornøyd med et utstillingsspill i 1997 før den første Steelheads -sesongen. Steelheads holdt også Dallas Stars treningsleir i 2018, som inkluderte en Intrasquad -granskning på Leicester City Skjorter finaledagen.

Mer NHL -dekning

Arizona spesifiser honours Mullett husholdning med arena -navn

Nashville for å holde 2023 NHL Awards samt 2023 Draft

Minnesota Vikings PSV Eindhoven Skjorter produserer distinkt Stadium -turmulighet

Boise for Kawasaki Frontale Skjorter å holde NHL preseason -spill i oktober

Krever NHL -fans å bli vaksinert for å gå til spill?

“Vi er glade for å kunne bringe NHL -hockey tilbake til Treasure Valley for aller første gang på 25 år,” uttalte Eric Trapp, president for Idaho Sports Properties. “Vi har jobbet med dette hvert år fordi oppstarten av Steelheads, slik at vi ikke kunne være mye mer glade for å få disse to utmerkede NHL -lagene til å se Idaho Central Arena så vel som Boise.”

Det tilfredsstillende mellom coyotene så vel som Golden Knights vil være det siste presisjonsspillet for hvert lag. Steelheads hadde en kort ECHL -tilknytning til Coyotes i løpet av sesongen 2004–2005; De er for tiden tilknyttet Dallas Stars.

Idaho Central Arenas sitteevne er 5 002 for hockey, så vel som har vært hus til stålhodene fordi 1997, da stedet aller første åpnet.

Dele denne:
Twitter
Facebook
Skrive ut
LinkedIn
Reddit
E -post

Leave a Reply

Your email address will not be published.