Fund Raisers feirer 30+ år ved å lansere nytt bedriftsmerke

Fund Raisers, Ltd., selskapet som bokstavelig talt har banet vei for hundretusener av sportsfans for å uttrykke lojalitet og troskap til sine elskede idrettslag og Alma Maters fordi 1987, har omdirigert som Fund Raisers Sports.

Etter å ha feiret sitt 30. år som leder innen fanerkjennelsesprogrammer – med graverte murstein, utleggere, granittfliser og glass – i 2017 har bedriften endret navn for å hylle tiårene med erfaring og verdsatt partnerskap i idrettsbransjen.

Fund Raisers Sports har tilpasset fanopplevelsen for (nå) over 100 profesjonelle og collegiate idrettsorganisasjoner i USA, Canada og Mexico over MLB, NFL, NHL, NBA, NASCAR og Collegiate Landscape. Deres liste over klienter inkluderer San Francisco 49ers (Levi’s Stadium), San Francisco Giants, (AT&T Park), Dallas Cowboys (AT&T Stadium), Boston Red Sox (Fenway Park), samt Rose Bowl Stadium.

Fund Raisers Sports -grunnlegger og president, Karen Lockner, sa:

Vi endret navn, men ikke spillet vårt.

Lockner, en pioner i mursteingraveringsvirksomheten, startet selskapet i en venns garasje. Hun kjøpte et Sand Blast Corinthians Paulista Skjorter -kabinett og lærte å sandblåse UNAM Pumas Skjorter mursteinens utleggere til et lokalt revitaliseringsprosjekt i sentrum. Siden den gang har selskapet funnet en distinkt nisje i sportsbransjen, og jobber med noen av de høyeste profilerte lagene i profesjonell idrett med vellykkede, inntektsgenererende fansgjenkjenningskampanjer med hundretusener av personaliserte asfaltere. Idrettslag verner og berømmer disse programmene fordi fansen deres strømmer til dem fra hele verden.

Skapet lagt til:

Vi hjelper våre kunder, idrettslag og høyskoler, engasjerer fansen, og fansen elsker den forbindelsen, og for meg er det personlig og kraftig.

Med “Fanengasjement” en slik het bransje -surrfrase, observerte Fund Raisers Sports EVP of Fan Engagement, Anne Hastings,:

Sport handler om lidenskap og forbindelse, og disse graverte mursteinskampanjene fanger opp følelsen. Disse mursteinene, med fansens inderlige følelser eller familiernavn som vises på hvert utlegger, blir permanente avdrag i inngangene til mange av de mest anerkjente stadionene, ballparks og arenaer i landet.

Fansen kan se, berøre og dele arven, fra generasjon til generasjon, som til slutt styrker forholdet til teamet, som er ekte fanengasjement.

Med populariteten og suksessen til disse fan -kampanjene samarbeider organisasjoner med Fund Raisers -teamet for å lage mye mer tilpassede fanprogrammer. Fund Raisers oppfyller kampanjekampanjer for billettinnehaver og barneklubbpakker, skaper team-merkede team-medlemskap med Red Wine Club, design inngraverte produkter skreddersydd til luksuriøs suite og River Plate Skjorter premium sportsindustrisklientell og tilbyr markedsføringstjenester for å garantere vellykket programimplementering.

For mye mer informasjon om Fund Raisers Sports, besøk: www.fundraisersSports.com

Fund Raisers Sports er en av de mange bransjeledere som vil delta i Europas første premium setearrangement, ALSD International, angående London i oktober 11-12. Klikk på banneret nedenfor for å beskytte din plass ved dette must-delta-hendelsen.

#Sportsvenuebusiness – holder deg kjent!

Del denne artikkelen

Leave a Reply

Your email address will not be published.