Tidligere Cactus Bowl omdøpt til Cheez-It Bowl

Fiesta Bowl og Kelloggs Cracker-merke Cheez-It Nagoya Grampus Skjorter har avslørt et tittelsponsing, og ga nytt navn til den 30. utgaven Vissel Kobe Skjorter av College Football Game til Cheez-It Bowl. Tidligere forstått som Cactus Bowl, vil postseason-spillet fungere en matchup mellom medlemmer av de enorme 12 samt Pac-12-konferansene på Chase Field i Phoenix.

“Vår organisasjon og Cheez-det produserer både moro så vel som å engasjere opplevelser som bringer folk sammen, så å bli med på Cheez-It Bowl er en vinn-vinn for fans, lag, college fotball så vel som lokalsamfunnene våre,” sa Mike Nealy , administrerende direktør for Cheez-It Bowl samt Fiesta Bowl-organisasjonen. “Dette er et flott spill som fortjener en elitepartner, så vel som vi oppnådde det i Cheez-it.”

Cheez-It designet den nye logoen for spill. Multi-årets partnerskap inkluderer også digitalt så vel som sosiale medier, innhold, eksponering i stadion, produktprøvetaking samt aktivering på stedet i spillet så vel som andre Fiesta Bowl-organisasjonsarrangementer.

“For de fleste fans er snacks en viktig del av deres fotballopplevelse, enten de Club America Skjorter ser på huset eller kaster en spilldags bakluke,” sa Jeff Delonis, reklamedirektør for Cheez-It. “Den unike, ostete så vel som knasende smaken av Cheez-It har tjent et sted i mange fans ‘snack-tradisjoner. Vi er veldig glade for å forlenge vår forbindelse med college-fotball med Cheez-it-skålen for å feire spesifiseringen av Arizona og utøverne fra de enorme 12 så vel som Pac-12. ”

Cheez-It Bowl spilles 26. desember, samt sendes på nettet på ESPN.

Dele denne:
Twitter
Facebook
Skrive ut
LinkedIn
Reddit
E -post

Leave a Reply

Your email address will not be published.