Mental spilltips for klar forestilling i det enorme spillet

holder seg Spanias herrelandslag i fotball Skjorter positiv i spill

Klarer du å holde deg positiv i viktige øyeblikk under konkurransen?

Tenk på en tid da du sist kom deg til den enorme scenen i sporten din … Du var mest sannsynlig spent på å nå neste nivå …

Da konkurransen startet, var du positiv uansett nervøs … men ting har kanskje ikke gått metoden din tidlig i konkurransen …

Spenningen eller Leeds United Skjorter bekymringen sannsynligvis steg høyt som ytelsen din falt. støy kjent?

Å være positiv når du dukker opp på neste nivå kan virke vanskelig. Det er ukjent territorium …

Å være klar under press er nøkkelen til å nå nye ytelseshøyder i tillegg til å utmerke seg på avanserte nivåer.

Poise betyr å forberede deg til å prestere som du har gjort i fortiden, eller på et noe høyere nivå til tross for presset fra situasjonen.

Kansas City Royals vant 89 kamper for å gjøre seg til en fødsel i det amerikanske ligaen 2014.

Royals vant 86 kamper i 2013, men fullførte 6 kamper ut av sluttspillkonkurransen. I 2012 var Royals 11 kamper fra å lage sluttspillet.

Royals jevn oppstigning gjennom årene kan knyttes til poise under press, samt ført dem til verdensserien i 2014.

Et utmerket eksempel på Royals ‘evne til å håndtere press samt bevare deres poise ble stilt ut i sitt wild card -spill mot Oakland AS.

Royals fulgte AS 7-3 på vei inn i bunnen av den 8. omgangen. Royals scoret 3 løp i 8. så vel som ett løp i den 9. og tvang spillet til flere omganger …

AS -scoret ett løp i toppen av det 12. så vel som Royals svarte med to løp i bunnen av omgangen en vei til World Series 2014.

Royals -manager Ned Yost forklarte den berømte så vel som positive tankesett da teamet hans satte kursen inn i bunnen av den 9. omgangen.

Yost: “Vel, tankene dine ønsker å tro at det er dystre frem til gutta våre er tilgjengelige i dugout, så vel som de ikke trodde det var vanskelig. De var som, la oss gå, vi har dette, la oss gå, vi kan gjøre dette, vi kan gjøre dette, med en mann. Det var imponerende Sveits herrelandslag i fotball Skjorter å høre tilliten de hadde i stemmen sin så vel som intensiteten de hadde i stemmen sin, så vel som viljen de hadde i stemmen, så vel som når de kom inn, jeg er som, ja , de har rett. De kommer ikke til å bli nektet. ”

Yost forklarte at poise er en vane utviklet på over tid.

Yost: “Du må være under disse omstendighetene for at de skal bli rutinemessig, så vel som jo flere omstendigheter du er i, jo lettere er det å håndtere dem. Nå, de to siste ukene av sesongen, har vi vært sammen med det. Det begynner å bli mer så vel som mer rutinemessig, så vel som det er bare opplevelse, så vel som hvert spill vi spiller, hvert høyt gearing, høyt kaliber -spill som vi spiller bare tilfører det opplevelsesnivået for dem, så vel som de forstå nøyaktig hvordan du skal takle det. ”

Prøv disse tipsene for å være klar under press:

Tips nr. 1: Forstå at hvert pressforhold gir deg verdifull erfaring for mye bedre å håndtere press i fremtidige konkurranser. Det er ikke bare en utmerket opplevelse, men en sjanse til å oppdage så vel som å vokse.

Tips nr. 2: Påminn deg selv om tidligere øyeblikk da du økte til hendelsen, samt responderte positivt på presset. Hva hvor du tror på så vel som å føle på den tiden? Gjenopplev de øyeblikkene i tankene dine.

Vellykkede idrettsutøvere har oppdaget nøyaktig hvordan man kan stoppe ytelsesstress og angst i tillegg til å prestere rolig og med poise. Vi har produsert den komponerte idrettsutøveren, arbeidsboken samt CD -program for å hjelpe deg med å gjøre dette.

Øk selvtilliten din med mental spilltrening!

Master Mental Game -trener, Dr. Patrick Cohn, kan hjelpe deg eller din idrettsutøver (e), i alderen 12 så vel som opp, overvinne psykiske spillproblemer med personlig coaching.

Du kan samarbeide med Dr. Patrick Cohn selv i Orlando, Florida eller via Skype, FaceTime eller telefon. Telefonsamtale oss gratis på 888-742-7225 eller ta kontakt med oss ​​for mer info om de forskjellige coaching-programmene vi tilbyr!

Hva sier traineene våre?
“Wow !!! For en uke jeg hadde. Jeg var i stand til å prestere med en selvtillit som gjorde at stilen min kunne stråle gjennom – ingen mer inn i arenaen og holde den “hjorten i frontlyktene” utseendet eller følelsen. Jeg sluttet å evaluere meg selv mens jeg opptrådte, i tillegg til at jeg virkelig forlot arenaen etter at mønstrene mine følte at jeg hadde opplevd mye moro. Sa takk til deg så mye. ”
~ Julia Dreyer, nasjonal mester hestemessig

For alle idrettsutøvere-oppdage tillitsforsterkende teknikker!

D Du har et ugunstig selvbilde av deg selv som en idrettsutøver som kveler tilliten?

Uansett om positivt du prøver å være, klarer du ikke å riste spørsmålet som skynder seg inn i hodet ditt når du stoler på konkurransen?

Har du identifisert deg selv som en taper, dårlig nærmere eller middelmådig idrettsutøver, så vel som disse merkelappene holder deg fast i et hjul avnullnull

Posted in Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published.