ASM Worldwide Partners med Nashville Superspeedway

ASM Global, verdens ledende produsent av gledeopplevelser, samt Nashville Superspeedway, Music Citys hus for racing samt online underholdning, har inngått et samarbeid i verdensklasse til Middle Tennessee så vel som regionen. Det vil være det aller første automatlokalet i ASMs betydelige verdensomspennende nettverk.

ASM vil utnytte sin betydelige erfaring med å produsere så vel som å tilby store online idretter så vel som musikkopplevelser, inkludert konserter, livsfestivaler, så vel som drive-thru og walk-thru-utstillinger i det ekspansive Speedway-komplekset. Nashville Superspeedway holder for tiden arrangementer i NASCARs tre beste serier: NASCAR Cup -serien, NASCAR Xfinity Series samt NASCAR Camping World Truck Series.

Den ikke-eksklusive kontrakten begynte 28. september 2021.

Chuck Steedman, ASM verdensomspennende konserndirektør for metode samt utvikling, Marokkos herrelandslag i fotball Skjorter sa:

Som verdens ledende tjenesteleverandør av live-eventopplevelser, er ASM Worldwide unikt posisjonert for å levere sjanser i verdensklasse for musikk så vel som sportsfans i Midt-Tennessee så vel som i hele regionen.

Vi er enormt i ekstase til å samarbeide med Erik Moses så vel som teamet på Nashville Superspeedway, samt å ha Superspeedway som vårt aller første auto-racing-arena. Teamet er ekstremt aktivt i ønsket om å bringe en rekke arrangementer til Superspeedway.

Erik Moses, president, Nashville Superspeedway, sa:

Vi er glade for å samarbeide med en verdensomspennende markedsleder som ASM over hele verden for å fortsette arbeidet vi begynte for et år tilbake til å gjenåpne, revitalisere samt omplassere Nashville Superspeedway som et elsket racerbane på NASCAR -kretsen, samt et ledende sted i Middle Tennessee for et mangfoldig utvalg av online arrangementer.

Den entusiastiske handlingen til vår aller første NASCAR Tripleheader-løpshelg, inkludert den utsolgte innviende allierte 400 NASCAR Cup Series Race on Father’s Day 2021, samt støtten vi har sett for de andre begivenhetene som ble holdt her det siste året har Styrket vår tillit til vår evne til å kurere, trekke inn i tillegg til å holde idrett i topp kvalitet samt glede-arrangementer på Nashville Superspeedway. Vi ser frem til å jobbe med ASM over hele verden for å gi interessant glede for innbyggerne, besøkende så vel som gjester i Midt -Tennessee.

Tilbake på sporet
Nashville Superspeedway, Middle Tennessee’s Racing Jewel, er tilbake på NASCAR -planen. Nashville Superspeedway er en av de raskest voksende byene i landet året rundt i en av de raskest voksende byene i landet, og er en essensiell for regionalsporten, glede og feiringsscene.

Nashville Superspeedway holdt sine aller første NASCAR-arrangementer i april 2001. Med 2021 har den 1,33 kilometer lange D-formede ovalen med 14 grader av Banking holdt ett NASCAR Cup Series-løp, 22 NASCAR XFINITY Series Races, 14 NASCAR Camping World Truck Series-arrangementer som arrangementer som vel som åtte Indy Racing League -konkurranser.

I 2021 holdt Nashville sitt aller første NASCAR Cup -serie, “Ally 400” søndag 20. juni (Father’s Day), “Tennessee Lottery 250” NASCAR Xfinity Series -løp lørdag 19. juni samt “Rackley Roofing 200 ”Camping World Truck Series løp 18. juni. Farsdagsbegivenheten var det aller første NASCAR Cup Series -løpet i Nashville -området med tanke på at 1984.

Den største betongsporet i NASCAR, Nashville Superspeedway er hatt av Dover Motorsports, Inc., som på samme måte har Dover Worldwide Speedway i Delaware.

Tom Lynch, Group Industrial Director samt senior vice president – Europe, ASM Global, var en av 40+ markedsfaglige foredragsholdere på forrige måneds ALSD Worldwide Seminar samt utstilling, holdt av Liverpool FC.

Kilde og bilder, høflighet: Nashville Superspeedway

ALSD verdensomspennende forsyninger året Cerezo Osaka Skjorter rundt innsikt samt læring rundt å øke fortjenesten med nybygg, renoveringer, serviceutvidelser, premium sitteplasser, gjestfrihet, F&B, innovasjon samt gjenåpning. For mye mer informasjon, klikk på banneret nedenfor …

Den mest nåværende utgaven av ALSD Worldwide ble holdt av Liverpool Football Club 6-7 september 2021, samt inneholdt et seminar på høyt nivå med 40+ markedsekspert for høyt kaliber, et utstillingshall som viser frem produkter og tjenester, i tillegg til nettverk Arrangementer på Evertons Goodison Park samt M&S Bank Arena.

#ALSDINTERNATIONAL – Europas ledende begivenhet for Premium Seat & Sports Hospitality Sector
#ALSD – Ledende premiumsetemarkedet de siste 30 Boca Juniors Skjorter årene
#sportsvenuebusiness – Den ledende plattformen for markedsnyheter, visninger og utvikling

Del denne artikkelen

Leave a Reply

Your email address will not be published.