Major League Rugby Planning Hawaii Expansion

Major League Rugby har akseptert den første søknaden om medlemskap i et utvidelsesbud i Kanaloa, Hawaii, og ryddet veien for partene å inngå forhandlinger som ville gjøre øyklubben til det 14. medlemmet av MLR på vei inn i 2021 -sesongen.

Kanaloa har 90 dager på seg til å Belgias herrelandslag i fotball Skjorter ferdigstille vilkår og oppfylle ligaens utvidelsesbenker, inkludert et utvidelsesgebyr, før de blir ratifisert av et styre avstemning for å bli tatt opp som MLR -medlem.

“Gruppen av fagpersoner som utvikler muligheten er ekstremt kunnskapsrike og erfarne,” sa Major League Rugby om utvidelsesgruppen. “De har utviklet og presentert en dyptgående tilnærming som inngår den rike rugbyhistorien på Hawai’i og MLR kan bekrefte at dette har potensialet til å Bayern Munich Skjorter bli et sterkt og unikt marked i ligaen.”

Major League Rugby kansellerte 2020-sesongen Eintracht Frankfurt Skjorter 18. mars på grunn av Covid-19-pandemien, etter å ha startet i begynnelsen av februar før han suspenderte spillet. Ligaen er sanksjonert av USA Rugby og en del av World Rugby.

Dele denne:
Twitter
Facebook
Skrive ut
LinkedIn
Reddit
E -post

Leave a Reply

Your email address will not be published.