USOC styreleder Larry Probst for å trekke ned

United Spesifiserer Olympic Committee har avslørt at Larry Probst vil trekke seg som styreleder på slutten av 2018, så vel som vil bli etterfulgt Susanne Lyons. Lyons er medlem av USOCs styre samt fungerte som USOCs midlertidige administrerende direktør fra 28. februar – 20. august, til Sarah Hirshland ble utnevnt til administrerende direktør i juli. Lyons begynner sin fireårsperiode som leder 1. januar 2019.

“Jeg er beæret over at styret har overlevert meg med denne stillingen, spent på å fortsette å støtte våre olympiske så vel som paralympiske idrettsutøvere, samt forberedt på å gjøre det arbeidet som er nødvendig for å gjenvinne tilliten til vårt idrettsutøvere; spesielt overlevende av overgrep, ”uttalte Lyons. “Jeg har vært koblet til OL så vel som paralympiske bevegelser i nesten to tiår, i tillegg til at jeg aldri drømte om at jeg ville være i denne stillingen. Det er ikke noe triks at USOC er på en kritisk vanskelig tid i sin historie, så vel som vi bare må få det til. Jeg mener å sørge Kawasaki Frontale Skjorter for at vi gjør det. ”

Uttalelsen er en til i en rekke ledelsesendringer i USAs olympiske bevegelse som overholder Larry Nassar seksuelle overgrepsskandale. For en uke siden trakk Kerry Perry seg fra sin setting som president så vel som administrerende direktør i USA Gymnastics Days etter at Hirshland krevde flere endringer i organisasjonen. Hirshland etterfølger tidligere administrerende direktør Scott Blackmun, som trakk seg i februar med henvisning til kontinuerlige helse- og velværeproblemer som følge av prostatakreft. Blackmun behandlet også kritikk for USOCs håndtering av seksuelle overgrepsskandaler som involverer USA -gymnastikk og andre nasjonale styringsorganer.

PROBST ble aller første valgt styreleder i oktober 2008 samt gjenvalgt i 2012 samt 2016. Han ledet godkjenning av et idrettsutøvere -sikkerhetsprogram samt introduksjonen av U.S. Center for SafeSport. Han hadde også tilsyn med den vellykkede reforhandlingen av USOCs inntektsdelingskontrakt med den verdensomspennende olympiske komiteen (IOC), et trekk som førte til valget hans til IOC i 2013.

“Larry ledet USOC på et viktig tidspunkt i organisasjonens historie,” uttalte IOC -president Thomas Bach. ”På nøyaktig samme tid endte han opp med å være en pålitelig stemme så vel som verdifullt medlem av IOC, og var leder av en av de viktigste kommisjonene, han spilte en viktig funksjon i utviklingen av OL -kanalen, så vel som dens suksess både rundt Verden så vel som i USA. Under hans ledelse, så vel som med sin personlige innsats, ble USAs stilling i det verdensomspennende sportsnabolaget betydelig forbedret. Tildelingen av OL i 2028 så vel som Paralympic Games til Los Angeles er et passende vitnesbyrd om hans innsats. ”

Under Probsts funksjonstid toppet Team USA -idrettsutøvere olympiske medaljetellinger i Vancouver, London samt Rio i tillegg Ecuadors herrelandslag i fotball Skjorter til paralympisk medaljetelling på vinterlekene 2018 i Pyeongchang. ProBst er medlem av Association of National Olympic Committee Executive Council samt Panam Sports Organization’s Executive Committee.

“Å tjene som styreleder i USOC -styret har vært en ekstraordinær ære i tillegg til at jeg er stolt av arbeidet vi gjorde i løpet av min Tottenham Hotspur Skjorter periode for å støtte amerikanske idrettsutøvere, samt fremme OL og paralympiske bevegelser,” uttalte Probst. ”Jeg endte opp med å bli styreleder på et vanskelig tidspunkt for USOC, så vel som jobbet flittig med kollegene mine her i USA, så vel som rundt om i verden, for å endre USOC til det bedre. Det er nå på tide at en ny generasjon ledere står overfor vanskeligheter med å håndtere organisasjonen, så vel som jeg har den største tillit til Susanne så vel som Sarahs evne til å gjøre nettopp det. ”

Lyons ble aller første valgt til USOC -styret i desember 2010. I januar 2018 ble hun valgt som styreleder for USOC -styrets arbeidsgruppe som ble utviklet for å løse problemer med idrettsutøveresikkerhet, samt et svar på Nassar -situasjonen spesifikt. Med mer enn 30 års erfaring innen organisasjonsledelse, markedsføring, sponsing, forretningsstrategi samt inntektsgenerering, fungerte Lyons også som konserndirektør samt sjef for reklame for Visa USA, samt holdt lederfunksjoner for Charles Schwab & Co CO ., så vel som Fidelity Investments.

Dele denne:
Twitter
Facebook
Skrive ut
LinkedIn
Reddit
E -post

Leave a Reply

Your email address will not be published.