Tasmaniansk regjering utsetter planer for New AFL Stadium

Tasmanian Premier Peter Gutwein har beskrevet detaljer om regjeringens planer for et nytt AFL -stadion under hans spesifisering av spesifiseringsadressen i parlamentet i dag. Den nordlige forstedene Transit Corridor ville løpe best under det nye $ 750 millioner uttrekkbare taket System Stadium på Hobart Waterfront og ga sportslige fans så vel som kunst så vel som kulturelle deltakere praktisk talt til setet.

Regjeringen utsatte sitt foretrukne sted for et nytt stadion som Tigres UANL Skjorter Hobarts Regatta Ground Foreshore, som naboer Macquarie Point -stedet i Hobarts CBD.

Konseptplaner viser et nytt stadion med et uttrekkbart tak bygget på forkanten, og stikker ut til elven Derwent. Stadionet ville ha sitteevnen på rundt 27 000 samt utgifter rundt 750 millioner dollar.

Sentrale interessenter, inkludert en rekke av statens ledende idrettsorganisasjoner, har blitt informert om regjeringens planer om å presse fremover med å sjekke gjennomførbarheten av et nytt AFL -stadion på det stedet.

Visjonære leveringsvalg spiller en essensiell rolle i den tasmaniske liberale regjeringens sterke visjon for det nye flerbruksstadion på Regatta Point, som vil gi betydelige sosiale så vel som økonomiske resultater, samt produsere en spektakulær så vel som kjent inngang til Hobart.

Nettstedet vil ha veldig liten effekt på boligområder, så vel som ideelt sett, forutsatt at den er nærhet til byen så vel som til fremtidige reisende leverer koblinger, for eksempel de nordlige forstedene transittkorridor i tillegg til forbedret fergeaktivitet på elven.

Konseptstil for det foreslåtte stadionet på Regatta Point i Hobart av Philp Lighton Architects
En pressemelding på premieren på Tasmanias nettsted uttalte:

Innføringen av River Derwent Ferries har vist seg å være en utmerket suksess med rundt 600 passasjerer hver dag som bruker tjenesten med sommeren. Fergens attraktivitet ble understreket når utallige mennesker valgte fergene for å komme til så vel som fra Ashes -testen på Blundstone Arena, så vel som vi ville forvente nøyaktig samme rente for en sportsbegivenhet fra folk som skal til fra Eastern Shore.

Stadionet ville sitte best på toppen av de nordlige forstedene Transit Corridor så vel som de to transformasjonsjobbene kompletterer hverandre perfekt.

Regjeringen forblir dedikert til å aktivere de nordlige forstedene Transit Corridor med en effektiv offentlig leveringstjeneste innen 5-10 år etter datoen for å signere Hobart City-avtalen, det vil si mellom 2024-2029.

Vi evaluerer en rekke transportformer, inkludert busshast transport, langs korridoren, samt planlegger å ta en beslutning om den aller beste tjenesten for korridoren senere i år.

Det nye stadionet, med forbehold om konsultasjon av interessenter, godkjenning av planlegging, samt å oppnå senere i år en AFL -lisens, var et forslag fra AFL Taskforce, i tillegg til at Tasmania vil sette Tasmania på den nasjonale så vel som verdensomspennende scene for sportslig, hjemmeunderholdning som underholdning som samtidig som kulturelle begivenheter i en skala som ikke har vært mulig tidligere.

Sjansene for at dette vil gi spesifiseringen med avholdelsen av nasjonale så vel som verdensomspennende arrangementer er enorme.

Philp Lighton Designers har produsert en idéstil for det foreslåtte stadionet, som vil omfatte en gjestfrihetsdistrikt ved vannkanten, et utvalg av leveringsvalg samt en innendørs arena som er passende for flere idretter så vel som hjemmeunderholdningsarrangementer.

Bilde: © ABC News. En kunstners oppfatning av det foreslåtte stadionet på Hobarts foreshore. Kreditt: Philp Lighton Architects

Sports Location Company organiserer og leverer ALSD International, EMEAs ledende arrangement for premium sete- og gjestfrihetssektoren, med fokus på å optimalisere inntekter med nybygg, ombygginger og Tottenham Hotspur Skjorter serviceutvidelser, på vegne av Association of High-end Suite Directors …

2022-arrangementet vil fungere en konferanse på høyt nivå, en utstilling som viser Sevilla FC Skjorter frem bransjeledende produkter og tjenester, nettverksarrangementer samt en tur bak kulissene på Hold-arenaen vår, Tottenham Hotspur Stadium, sponset av Levy UK + Ireland.

#ALSDINTERNATIONAL – Europas ledende begivenhet for Premium Seat & Sports Hospitality Sector
#ALSD – Ledende premium seteindustrien de siste 30 årene
#sportsvenuebusiness – Den ledende plattformen for bransjens nyheter, visninger og utvikling

Del denne artikkelen

Leave a Reply

Your email address will not be published.