City of Morristown kunngjør Partnership for Morristown Landing

Covenant Health er valgt som helse- og velværepartner for Morristown Landing, et Tennessee -anlegg med 100 000 kvadratmeter med kondisjon, premium akvatikk, rekreasjon og arrangementsplass planlagt å åpne om vinteren Sesong 2022.

Partnerskapet innebærer en 10-årig sponsing og leasingavtale som forbinder de to organisasjonene. Covenant Health vil åpne et hjertrehabiliteringssenter ved landingen som vil tilby programmering og konsulenttjenester for ytelse for forebygging. De vil også promotere en anti-overvektskampanje i det større Morristown-området.

Relaterte historier

Phil Andrews: Fremtiden til USAs fektingsarrangementer

U.S. kvinnes fotballag for å møte Tyskland i Florida, New Jersey

Opplev Kissimmee som heter Official Travel Destination of NFL London Games

Analyse: IOC spiller et forsinkelsesspill for 2030 Winter Season Games -vert

Associated Luxury Hotels International Tabs Dan Meisler som global salgsdirektør

“Vi tror sterkt at dette er en vinn-vinn-vinn for Covenant Health, byen Morristown og mange viktigere innbyggerne i Morristown,” sa Kashima Antlers Skjorter Morristown-ordfører Gary Chesney. “Når vi ser veksten av viktige tjenester, er det oppmuntrende å kunne samarbeide med selskaper for å betjene publikum. En stor takk til Covenants ledelse for deres Sport Club Internacional Skjorter visjon. ”

Som den eksklusive helse- og velværepartner for Morristown Landing, vil Covenant Health jobbe sammen med by- og idrettsanleggsselskaper for å tilby ressurser til helse- og velværeutdanning.

“Covenant Healths oppdrag er veldig lik vår for Morristown Landing,” sa Steve Eaton, daglig leder i Morristown Landings. “Vi ønsker å forbedre samfunnets helse og økonomiske vitalitet her i Morristown, og jeg er sikker på at vi valgte den ideelle partneren til å bli med oss Club Tijuana Skjorter ​​på denne reisen.”

Dele denne:
Twitter
Facebook
Skrive ut
LinkedIn
Reddit
E -post

Leave a Reply

Your email address will not be published.