Huntsville, Alabama, for å holde 2021 NCAA Regional Cross Country Event

Huntsville Sports Compensation vil inneholde 2021 NCAA Division I South Regional Men’s samt Women’s Cross Country Championship på det nye John Search Cross Country Park i Alabama på 12. november 2021.
University of North Alabama vil fungere som Hold Institution for arrangementet så vel som City of Huntsville Parks & Entertainment Department vil hjelpe Huntsville sportskompensasjon i begivenhetsdrift. Arrangementet vil gi anslagsvis 600 idrettsutøvere, trenere så vel som personell til AC Milan Skjorter Huntsville med en omtrentlig økonomisk effekt på $ 750.000

“HSC er begeistret for at NCAA har valgt Huntsville for Division I South Regional Men’s så vel som Women’s Cross Country Championship,” sa HSC -administrerende direktør Ralph Stone. “HSC har allerede begynt planer om å sikre at dette er en enestående mesterskapsopplevelse. Vi er glade for at UNA delte vår visjon så vel som engasjement for å holde denne hendelsen, samt se fremover til fremtidige sjanser med NCAA. ”
Nyhetene kommer på hælene på HSCs ommarkering etter 20 års drift. Kompensasjonen har brakt inn over 500 arrangementer til Huntsville med en omtrentlig økonomisk effekt på over $ 150 millioner. En ny logo integrerer et sportsbanner sammen med en stjerne i et nikk til Huntsvilles “Star of Alabama” -tagline. I tillegg til det nye merket, har Huntsville Sports Compensation introdusert et nytt nettsted.

“Huntsville Sports Compensation har en bevist suksess med å bygge nyttige forbindelser samt drive toppnivå-arrangementer i idrettsmarkedet de siste 20 årene,” uttalte Brooke Cerezo Osaka Skjorter Izzo, direktør for reklame samt kommunikasjon for Huntsville Sports Commission. “Som en organisasjon så vi Chelsea FC Skjorter en sjanse til mye bedre å fremheve hendelsene med høy kaliber knyttet til Huntsville, samt tilbudt for alle å delta. Vi er veldig i ekstase til å introdusere vårt nye merke, samt utvikle en varig forbindelse med Huntsville -samfunnet. ”

Dele denne:
Twitter
Facebook
Skrive ut
LinkedIn
Reddit
E -post

Posted in Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published.