Premier Rugby Sevens avdekker lagnavn og logoer

Premier Rugby Sevens har gitt ut de seks Ecuadors herrelandslag i fotball Skjorter merkene som den vil bruke til lag under sitt første mesterskap i oktober i Memphis, Tennessee.

Sammen med logoer, regioner og fargevalg, vil teamnavnene være: eksperter, overskrifter, lokalbefolkningen, loggerheads, loonies og teamet. Headliners, Loonies, Loggerheads og eksperter vil lansere med en menns tropp og en kvinnesgruppe for hvert merke i 2021. Laget og lokalbefolkningen vil debutere med herrelag.

“Denne typen merkevareøvelser har aldri blitt gjort i profesjonell idrett,” sa Owen Scannell, grunnlegger og administrerende direktør i Premier Rugby Sevens. ”Vi har nå Senegals herrelandslag i fotball Skjorter entallmerker som representerer både et mannlig lag og et kvinnelig lag. Og som en liga bygd på grunnlaget for Barcelona Skjorter å tiltrekke seg de beste nordamerikanske idrettsutøverne, ønsker vi også at merkevarene skal representere mange av regionene der spillerne våre er født og oppvokst. ”

Looniene kommer fra nord. Teamet vil representere Texas og slettene. Loggerheads vil assosiere seg med Cascadia. Lokalbefolkningen vil være New Yorkere. Ekspertene vil dukke opp fra Mountain West. Og headlinerne vil identifisere seg med mellomstudenten.

PR7s ‘første spillersigneringer har flere stjerner fra både menns og kvinnes amerikanske olympiske rugby -syvingslag. Det første mesterskapet i Weekend vil være på Autozone Park i Memphis fra kl. 21.00 til 17.00. Lokal tid og kringkasting på FS2 og forskjellige FOX-plattformer med mesterskapet på nytt på FS1.

Dele denne:
Twitter
Facebook
Skrive ut
LinkedIn
Reddit
E -post

Leave a Reply

Your email address will not be published.