Casestudie: Hvorfor vannløse urinaler er ideelle for sportssteder

i denne siste casestudien, forklarer Marcus Rose, administrerende direktør ved Ecoprod og Urimat UK, hvorfor vannløse urinaler er ideelle for sportssteder.

Hos Ecoprod opplever vi at flere og flere sportssteder innser viktigheten av å redde vann og bli sett på å være grønnere, i tillegg til å tilby en forbedret brukeropplevelse for fansen. Urimat vannløse urinaler har alltid vært populære i det kontinentale Europa – de er installert på mange arenaer og stadia over Tyskland, Frankrike, Spania og Sveits – men markedet i Storbritannia har vært tregere å ta Inter Milan Skjorter av. Imidlertid begynner det absolutt å endre seg nå.

Vi har nylig installert rundt 800 urimat vannløse urinaler på Premier League -siden, Tottenham Hotspur FC, splitter nytt stadion. Det er det første slikt stadion i Storbritannia som byttet fra trau til individuelle urinaler, og vi vet fra samtaler vi har med andre sportssteder som flere kommer til å følge.

Vi jobber også med Ageas Bowl i Southampton og har nylig installert våre Vistual Urinals (Urimat Waterless Urinals med en digital skjerm) der, og sportssteder som Silverstone og Hotel MK (en del av Stadium MK Complex i Milton Keynes) er langvarige kunder.

Vistuelle urinaler – Urimats vannløse urinaler med en digital skjerm – har nylig blitt installert på Ageas Bowl, det ikoniske hjemmet til Hampshire Cricket

Idrettssteder har tradisjonelt stolt på renner i de mannlige vaskeromene, men det begynner å endre seg nå. Steder er naturlig opptatt av å få den raskeste gjennomstrømningen av brukere gjennom urinalene på kortest tid. Tradisjonelt var det et syn på at trau -urinaler letter raskere brukergjennomstrømning, men faktisk er det ikke tilfelle.

Som en del av arbeidet vi gjorde for Spurs gjennomførte vi en prøve av individuelle urinaler på deres gamle stadion og sammenlignet brukergjennomstrømning i urinalanlegget med det i trau -anlegget. Resultatene viste tydelig at faktisk urinalene var betydelig mer effektive enn trauene (jeg snakket mer om hvorfor det er i mitt tidligere blogginnlegg om hvorfor urinaler er et bedre valg).

Denne økte effektiviteten var en del av grunnen til at Spurs valgte vannløse urinaler, men det var på ingen måte den eneste grunnen. Rangers FC Skjorter Det er press på alle organisasjoner i disse dager for å spare vann, og fotballklubber og andre idrettssteder er intet unntak.

Tottenham Hotspurs splitter nye stadionidrett rundt 800 urimat vannløse urinaler

Renner krever betydelige mengder vann for å holde dem rene. Å bytte til vannløse urinaler sparer opptil 100 000 liter vann per urinal per år. Når du tenker på antall urinaler i et typisk stadion (rundt 800 på den nye Spurs stadion!) Kan du se at det er mulig å spare enorme mengder vann på denne måten, og forbedre klubbens grønne legitimasjon i en tid der vannbesparelse aldri har vært viktigere, i tillegg til å spare mange tusen kilo i vannregninger.

Klubber legger også mer vekt på fansen. Dette var faktisk kjernen i Daniel Levys visjon for den nye Spurs stadion. Målet var å bygge noe som ville være et hjem for fans, mer enn bare et sted hvor de Bayern Munich Skjorter ville se på fotballen og deretter forlate, men heller et sted de ville bo i timevis. En del av dette var en perfeksjonistisk tilnærming til å utvikle alle aspekter av stadion og alle fasiliteter. Avgjørelsen om å installere Urimat vannløse urinaler var en del av dette. Igjen, der Spurs leder, forventer vi at andre klubber skal følge.

Marcus Rose er administrerende direktør i Ecoprod og Urimat UK.

Om urimat
Urimat er en ledende produsent av vannløse urinaler og andre miljøvennlige produkter i sanitærindustrien.

Hovedbilde (øverst): Tottenham Hotspurs nye White Hart Lane. Høflighet: folkerik

Ecoprod/Urimat er en VIP -sponsor for sportsstedsvirksomhet. For ytterligere detaljer om deres portefølje av bransjeledende produkter, klikker du på banneret deres nedenfor …

Ecoprod/Urimat var utstiller ved den første utgaven av ALSD International – Europas eneste konferanse og utstilling dedikert til Premium Seat & Hospitality Sector – som fant sted i London i fjor. 2019-utgaven av dette bransjeledende arrangementet arrangeres på Croke Park Stadium i Dublin, Irland, i oktober 28-29. Klikk på nedenfor for å sikre din plass …

#sportsvenuebiz

#sportsvenuebusiness – Den ledende plattformen for sektornyheter, visninger og utvikling

Del denne artikkelen

Leave a Reply

Your email address will not be published.