Hvordan slå nerver i tennis

Performance stress og angst i tennis

Du vil legge merke til en rekke myter om nerver som spillerne kommer inn i tennisverdenen.

Myte nr. 1: Topprangerte tenniseksperter vinner siden de ikke er nervøse.

Myte nr. 2: Hvis jeg er nervøs, vil jeg spille dårlig.

Myte nr. 3: Jeg er bare en engstelig person. Ingenting jeg kan gjøre for å hjelpe meg med å spille mye bedre tennis.

La oss se på disse mytene en-for-en.

Den aller første myten er: “Topprangerte tenniseksperter blir ikke nervøs.”

Noen yngre spillere mener at spillere på toppnivå har oppnådd tilstanden sin i sporten siden de ikke blir nervøse. Realiteten er at hver tennisspiller opplever en viss grad av nerver. Det er verdt å gjenta, hver tennisspiller opplever en viss grad av nerver.

Den andre myten sier: “Hvis jeg er nervøs, vil jeg spille dårlig.”

Siden alle tennisspillere blir nervøse, indikerer det at nervene Watford FC Skjorter er normale. Mesteren for en kamp opplever nerver så vel som taperen av kampen opplever nerver. Forskjellen er at spillere som spiller sine fineste har oppdaget å håndtere nervene.

Den tredje myten er: “Jeg er bare en engstelig person. Ingenting jeg kan gjøre for å hjelpe meg med å spille mye bedre tennis.

Selv om det kan være sant at noen mennesker er mye mer engstelige enn andre, er det effektive mentale metoder som hver tennisspiller kan oppdage for å håndtere nervene i tillegg til å spille sin fineste tennis på en jevn basis.

Å håndtere nerver er en mental ferdighet som alle idrettsutøvere kan etablere med mental trening. Psykiske ferdigheter kan ikke oppdages over natten på samme måte som en kraftig tohånds backhand ikke kan oppdages over natten.

Med engasjement så vel som metode kan du oppdage for å spille din fineste tennis ved å regulere følelsene dine, samt bruke en liten grad av nerver for å gi drivstoff til spillet ditt.

Et eksempel på nøyaktig hvordan man kan håndtere følelser kan sees i Belinda Bencics skuespill på Dubai Championships 2019.

Bencic gikk inn i Dubai Championships som ikke ble utsatt for å slå fire topp-10 plasserte spillere på vei til å vinne sin aller første WTA-tittel på tre og et halvt år.

I finalen slo Bencic tidligere mester Petra Kvitova 6-3, 1-6, 6-2 så godt hun gjorde det ved å regulere nervene.

Med andre ord, Bencic var i stand til å håndtere nervene hennes ved å fokusere på hennes kampmetodepunkt for punkt, i stedet for å fokusere på å vinne en tittel.

Bencic: “Ja, virkelig overraskende følte jeg meg mindre engstelig enn i går, selv i det andre settet. Petra spilte ekstremt bra. Jeg begynte å savne litt litt, også siden hun la press på meg. Dette tredje settet trodde jeg ikke på suksessen i det hele tatt. Derfor var jeg rolig. Det var min mentale plan faktisk. ”

Du trenger ikke å gjøre det mulig for nerver for å få deg til å slå deg selv. Ved å oppdage å akseptere nerver, kan du et høyt nivå av tennis.

Tips for å håndtere nerver under en tenniskamp:

Tennisspillere endte opp med å bli enda mye mer engstelige når de fokuserer på nøyaktig hvordan Atletico Mineiro Skjorter de føler seg når de er nervøse – eller bekymrer seg for resultatet av et poeng eller en kamp.

Det mye viktig

Øk selvtilliten din så vel som fokus med profesjonell coaching av mental spill!

Master Mental Game -instruktør Dr. Patrick Cohn kan hjelpe deg med å bli kvitt dine mentale spillproblemer med personlig coaching.

Du kan samarbeide med Dr. Patrick Cohn selv i Orlando, Florida eller ved hjelp av Skype, FaceTime eller telefon. Telefon Ring oss TOLL gratis på 888-742-7225 eller ta kontakt med oss ​​for mye mer info om de forskjellige coachingprogrammene vi tilbyr!

Hva sier våre mentale coaching -traineer?

“Vi er overrasket over nøyaktig hvor mye” det positive idrettsutøveren “-programmet har hjulpet niesen min med å spille hennes fineste tennis under kamper. Hun kom seg faktisk til den fjerneste runde av en konkurranse (semifinale) etter å ha fullført CD -ene så vel som arbeidsbok. Vi skal gjøre alle 3 i Real Sociedad Skjorter serien. ”~ Jason Bourguignon, onkel

“Så langt har programmet gått veldig bra! Barnet mitt gjør arbeidsboken i tillegg til å høre på lyddelen i tillegg til at den har hatt glede av den! Han har spilt mye bedre de siste par ukene, i tillegg til at han uttalte at programmet hjelper ham med å fokusere i tillegg til at han ikke blir så frustrert. ”~ Tara Mariano, sportsforeldre

Lær velprøvde tennis mentale spillmetoder for å gjøre ditt beste på banen!

Opptrer du (eller spillerne dine) så mye som din evne i konkurranse?

Ta med deg det fineste så vel som mye positivt spill til kamper?

Jeg hører ofte spillere mumle om å overholde saker når de spiller i kamper …

“Jeg blir så stram eller anspent før kamper at jeg ikke kan tro direkte eller har noen form for rytme i spillet mitt.”

“Jeg blir så frustrert over å treffe dårlige skudd eller med feil så vel som det snøballer.”

“Jeg forventer så mye når jeg spiller at jeg løsner i tillegg til å miste tilliten når kampen ikke går som planlagt.”

“Min selvtillitnull

Leave a Reply

Your email address will not be published.