Nedtellingen i 2021 World Table Tennis Championship begynner

Houston, Texas-100-dagers nedtellingen til verdensmesterskapet i 2021 har offisielt startet! Mesterskapet, som finner sted i Houston, Texas, er planlagt 23. til 29. november. Dette vil være første gang fordi 1939 at arrangementet har blitt holdt i USA, ettersom tidligere mesterskap ble satt i Europa eller Tigres UANL Skjorter Asia. World Table Tennis Championships oppsto i 1926 og viser verdens beste bordtennisspillere fra hele verden.

World Table Tennis Championships er planlagt 23. til 29. november i Houston.
Med lanseringen av 2021 World Table Tennis Championships -logoen, går starten av arrangementet enda nærmere med billettsalg og registreringer av tidlig fugl. Registrerte brukere på WorldTabletennis.com vil bli tilbudt tilgang til Tilled Bird Ticketing gir først, så hvis du ønsker å kjøpe billetter til arrangementene, fullfør registreringen på nettet og være først i kø.

Ved Palmeiras Skjorter å ta i bruk et fornyet og utvidet format for første gang, vil flaggskip -arrangementet til International Table Tennis Federation (ITTF) inneholde 128 spillere i singler (menn og kvinner) og 64 par i hver av dobbeltkonkurransene (menn dobler, kvinner dobler , Mixed Doubles) som konkurrerer i et rett knockout -format på George R. Brown Convention Center.

World Table Tennis Championship ble sist holdt i Budapest i 2019. Lagutgaven Qatars herrelandslag i fotball Skjorter skulle etter planen finne sted i Republikken Korea, i Busan i fjor ble utsatt og til slutt kansellert på grunn av Covid-19-pandemien.

Leave a Reply

Your email address will not be published.