Sportspodcast: Teknikker som hjelper idrettsutøvere med å komme seg i sonen

i denne ukens Sports Psychology Podcast, Dr. Cohn intervjuer Dave Jones fra BasketballshootingCoach.com. Trener Jones har trent basketball i praktisk talt tretti år. Sportspsykologekspert, Dr. Patrick Cohn og trener Jones snakker om noen forskjellige teknikker for å hjelpe idrettsutøvere med å få Aston Villa FC Skjorter tilgang til sonen mye mer konsekvent i praksis og konkurranse.

Lytt til denne månedens Sports Psychology -podcast for å lære mentale spillteknikker som hjelper idrettsutøvere med å tappe inn i sonen.

*Last ned Sports Psychology Podcast #59 (høyreklikk og “Lagre som” på datamaskinen din)

Grip Dr. Cohns helt gratis mentale trening og mental seighet for sportsutvikling!

Last ned SL Benfica Skjorter en helt gratis sportspsykologirapport for å forbedre ditt mentale spill!

Besøk sportspsykologi for idrettsutøvere av topp ytelsesidrett.

Øk selvtilliten din med mental spilltrening!

Master Mental Game -trener, Dr. Patrick Cohn, kan hjelpe deg eller din idrettsutøver (e), i alderen 12 år og oppover, erobre psykiske spillproblemer med personlig coaching.

Du kan samarbeide med Dr. Patrick Cohn selv i Orlando, Florida eller gjennom Skype, FaceTime eller telefon. Ring oss av toll helt gratis på 888-742-7225 eller kontakt oss for mye mer informasjon om de forskjellige coachingprogrammene vi tilbyr!

Hva sier studentene våre?
“Wow !!! For en uke jeg hadde. Jeg var i stand til å utføre med en selvtillit som gjorde at stilen min kunne skinne gjennom – nei mye mer inn i arenaen med den “hjorten i frontlyktene” -utseende eller følelse. Jeg sluttet å evaluere meg selv mens jeg opptrådte, og jeg forlot faktisk arenaen etter at mønstrene mine følte at jeg hadde opplevd mye moro. Tusen takk.”
~ Julia Dreyer, nasjonal mester hestemessig

For alle idrettsutøvere-Lær tillitsforsterkende teknikker!

D Du har et negativt selvbilde av deg selv som en idrettsutøver som kveler tilliten?

Uansett om positivt du prøver å være, kan du ikke riste tvilen som skynder seg inn i hodet ditt når du stoler på konkurransen?

Har du betegnet deg som en taper, dårlig nærmere eller middelmådig idrettsutøver og disse etikettene holder deg fast i en mengde selvmedlidenhet og ubesluttsomhet?

Hvis du har svart ja på noen av disse spørsmålene, sjekk ut den selvsikre idrettsutøveren!

Det selvsikre atlet-CD- og arbeidsbokprogrammet er en 14-dagers plan for suveren selvtillit. Dette programmet er ideelt for enhver idrettsutøver eller trener som ønsker å oppdage velprøvde tillitsoppgaveteknikker garantert å drastisk bygge selvtillit og forbedre sportsytelsen.

Lær mye mer om et av de mange populære CD -programmene våre i den selvsikre atletserien …

Den selvsikre idrettsutøveren: en 14-dagers plan for suveren selvtillit

Sjekk ut alle produktene i den selvsikre atletserien!

Hva sier kundene?
”Jeg kjøpte først den selvsikre idrettsutøveren for å se hvordan programmet gikk og så umiddelbart resultater. Deretter kjøpte jeg resten av den selvsikre atletserien og har oppdaget en dramatisk forbedring i mitt spillnivå eller burde si konsistens. Jeg spiller for tiden NCAA Division 1 Baseball for Lamar University, og til og med trenerne mine har oppdaget en endring i måten jeg metoder spillet på. Min holdning og selvtillit på tallerkenen. ”
~ Tylor Prudhomme (lytt til suksesshistorien hans)

“Jeg er en ASP -verdens som kvalifiserer profesjonell surfer, og etter å ha begynt den” selvsikre idrettsutøveren “hadde jeg en praktisk øyeblikkelig holdningsendring om min egen surfingsevne og tankesettet mitt som gikk i konkurranse. Ved å bruke de selvsikre atletstrategiene, har tilliten min gjort hele 180 grader. Jeg vant en lokal proff/er for noen uker tilbake, og hadde bare mitt beste resultat av året i en de siste store begivenhetene på verdenskretsen denne forrige uken i Brasil! Det er mitt hemmelige våpen! ”
~ Shaun Burrell, Professional Surfer (lytt til suksesshistorien hans)

For unge idrettsutøvere og foreldre – lær mye mer om hvordan de kan hjelpe barna med å forbedre selvtilliten raskt!

Vi har et flott program for deg som heter “The Confement Sports Kid: A 7-Day Plan for Building Supreme Self-Confity.”

Den selvsikre sportsgutten er et 7-dagers program for sportsforeldre og barn for å øke den unge idrettsutøverens ytelse, lykke og suksess … i idrett og liv!

Den selvsikre sportsgutten er to programmer i ett. Det er en manual og CD for foreldre/trenere, og en arbeidsbok/CD for unge idrettsutøvere.

Fullpakket med mentale teknikker som du og barna dine kan begynne å bruke umiddelbart, lærer dette programmet utøverne dine hvordan de kan identifisere tillitsbustere, proaktivt håndtere dem, håndtere forventningene som undergraver selvtillit og mentalt forbereder seg på å være trygge når de blir møtt med motgang.

Dessuten lærer programmet ditt deg, som sportsforeldre og trenere, hvordan du Feyenoord Skjorter kan skade barna dine selvtillit og gir deg instruksjoner for å endre din oppførsel på måter som vil forbedre utøvernes ytelse, selvtillit og glede.

Lær mye mer om et av de mange populære CD -programmene våre i den selvsikre Sports Kid -serien …

The Confekt Sports Kid: En 7-dagers plan for å bygge SUnull

Posted in Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published.