Japan RWC -tall viser viktigheten av Sydneys Stadiums Plan

Rugby Australia -administrerende direktør, Raelene Castle, har denne uken gjentatt viktigheten av NSW -regjeringens Sydney Stadiums -ombyggingsplan i samsvar med utgivelsen av en rapport til de økonomiske fordelene ved å holde Rugby -VM.

Rapporten, som ble utført av EY på vegne av Japan Rugby World Mexicos herrelandslag i fotball Skjorter Cup 2019 (WC19) organiseringskomité, anslår at den 44-dagers konkurransen vil gi en rekordproduksjon på rundt GBP £ 2,97mrd (en $ 5,47 milliarder) for den japanske økonomien , trekke inn så mye som 400 000 verdensomspennende besøkende samt støtte så mye som 25 000 arbeidsplasser.

Rugby Australia (Rugby AU) avslørte sine intensjoner i desember i fjor om å sitere for holdrettighetene for Rugby World Cup 2027 (RWC27), i tillegg til neste kvinnes rugby -VM i 2021.

Castle sa:

Funnene fra denne rapporten skisserer de betydelige økonomiske, sportslige så vel som sosiale sjanser for at å holde rugby -VM i 2027 ville gi Australia. Vi forstår fra å holde verdensmesterskapet i 2003 at det førte til en 20 prosent pigg i junior rugbyregistreringer som overholdt med året, så vel som injiserte nesten 500 millioner dollar i den australske økonomien.

Men dette er ikke bare en stor sjanse for rugby-fordelene vil merkes i nabolaget, så vel som det er en mulighet for Australia å fortsette sin tradisjon for å holde arrangementer i verdensklasse over hele verden.

Rugby -VM er det tredje mest fremtredende sportsbegivenheten etter OL samt FIFA -VM, så vel som konkurransen har vokst betydelig siden Australia sist holdt den i 2003.

2015 -utgaven i England trukket i 406 000 besøkende, som ble værende i en typisk på 14 netter, samt bidro til en generell økonomisk effekt på 2,3 milliarder pund (4,23 milliarder dollar), ifølge EY -rapporten.

Imidlertid har Castle fått det til å fjerne nøyaktig hvor viktig NSW -regjeringens Sydney Stadiums ombyggingsplan er til Australias virkelig håp om å effektivt by på å holde turneringen.

Hun sa:

Se på hva Japan har oppnådd. Hele landet er innstilt på å høste fordelene Leicester City Skjorter med deres fasiliteteroppgraderinger ved å holde verdensmesterskapet i Rugby i 2019, overholdt av OL i 2020.

Vi ønsker å bringe de samme sjansene for sportsfans i Australia, men vi er avhengige av at NSW-regjeringen skal skape fremover med planene for stadioner i verdensklasse på Olympic Park samt Moore Park.

Anz Stadium på Sydney Olympic Park, som holdt 2000 -kampene, vil bli vesentlig revet og gjenoppbygd fra 2019, etter at Allianz Stadium på Moore Park er gjenoppbygd i 2018.

I takt med det nye 30 000 seter vestlige Sydney Stadium under bygningen på Parramatta, Ajax Skjorter samt det organiserte stadionet på 45 000 seter i Moore Park, vil den 75 000 seter Anz Stadium-ombyggingen styrke Sydneys setting som Australias sanne verdensomspennende by, så vel som å kjøre NSW Besøkende økonomisk klima til uovertruffen nivåer.

Kilde: Rugby Australia

Bilde, høflighet: Cox Architecture

#Sportsvenuebusiness – holder deg kjent!

Del denne artikkelen

Posted in Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published.