Den fineste av Vermont: 2019 Black Diamond Award -vinnere

I 2012 introduserte Vermont Sports Black Diamond Awards som en metode for å oppdage hva du liker med utenfor Sports i Vermont. For da, Racing Club de Avellaneda Skjorter hvert år, tabulerer vi svarene dine og deler dem.

Vi liker å få nye innganger (hei, Grundberg Haus så vel som Sams utvendige selgere i Brattleboro!). Vi ønsker å forstå hva du liker om Vermont Sports (“Historier om regionale mennesker som gjør bemerkelsesverdige ting”), i tillegg til hva du ikke liker (“Survey er like godt” i tillegg til å “slutte å dele våre” hemmelige “steder ! ”). I tillegg til at vi tar inn dine anbefalinger (profil Airbnb i sportsmål, forbedrer du papiret så vel som design).

Kanskje svaret vi liker mest? Da vi spurte, i en skala fra 1 til 5, nøyaktig hvor lidenskapelig du er om å være utendørs, vurderte 72 prosent dere en 4 eller høyere, og fortalte oss at du er “ute når jeg ikke er på jobb” eller at dere “lever å være utenfor. ” Real Madrid Skjorter Derfor stoler vi på at du forstår hva du snakker om når du stemmer på hvem som er best.

Finn ut det aller beste i hver klassifisering ved å klikke på den kategorien:

Best i Kameruns herrelandslag i fotball Skjorter ski/ridning

Beste sportsbyer, stier, treningssentre samt camping

De beste stedene å spise, sove, drikke og bo

Beste butikker og utstyr

Beste sportsbegivenheter

Menneskene som gjorde en forskjell

Utvalgt bilde: Adam Morse på trening på Kingdom Trails. Bilde av Dave Trumpore

Leave a Reply

Your email address will not be published.