Håndtere juksere under en tenniskamp

nøyaktig hvordan man takler juksere på banen

Sliter du med følelsene dine, så vel som fokus når du spiller en motstander som tydelig jukser?

Her er en nylig bekymring jeg fikk fra en av leserne våre:

“Hvordan takler du en frustrerende motstander; En jukser eller en spiller som gjør ting for å forstyrre motstanderen? I tillegg til at det ikke alltid er enkelt å tilby med dette under en kamp uten en dommer i nærheten. ”

Noen av tennisspillerne jeg jobber med er flinke til å takle juksere, så vel som det ikke plager dem. Imidlertid har andre spillere en tendens til å slite med sitt mentale spill.

Her er grunnen:

De blir frustrerte over motstanderen så vel som det påvirker deres tro på banen.

De mister fokus ved å tro mye på den dårlige telefonsamtalen Club America Skjorter på det siste punktet.

De kan til og med begynne å endre taktikken for å holde sfæren inne i linjene.

De blir irritert over at motstanderen gjør det med vilje.

De føler seg hjelpeløse hvis ingen dommer er rundt domstolene.

Det er klart, hvis dette virker som din reaksjon på juks, fungerer ikke ditt mentale spill bra for deg …

Å fokusere så godt på motstanderen din, dvele ved fortiden eller ende opp med å bli frustrert, vil ikke hjelpe deg med å utføre ditt beste.

Jeg kan huske på når barnet mitt spilte en kvinne som ble forstått for juks under kampen. Det ville plage henne så mye, hun hatet spilleren denne jenta.

Hun ville endte opp med å bli så frustrert at hun kanskje ikke spilte sitt typiske spill. Jeg kan se henne takle å bli rød så vel som han rutinemessig hastighet.

Hun følte at tjenestemennene ikke hadde noen innvirkning på motstanderen, så vel som ikke hjalp. I det øyeblikket den tjenestemannen forlot retten, ville motstanderen fortsette jukseveiene.

Hva er den aller beste metoden for å takle juksere på den andre siden av nettet?

En ting du kan prøve er å bringe motstanderen til nettet, samt fortelle henne at sfæren tydelig var i, så vel som å ringe en rettferdig kamp. I tillegg til at det skjer igjen, vil du få tjenestemannen.

Sett motstanderen på varsel om at du tydelig kan se hva hun gjør på den andre siden av nettet.

Det viktigste er at du ikke kan gjøre det mulig for henne juks å komme inn i hodet ditt, så vel som du endte opp med å bli frustrert. Spillet ditt vil løsne siden det fører til å treffe eller spille SC Braga Skjorter like bra.

Årsaken til at du er frustrert er siden du mener det er urettferdig så vel som alle spillere skal være rettferdig.

Husk at ingen er i perfekte så godt som telefonsamtaler perfekte linjer. I tillegg til at motstanderen din prøver å jukse med vilje, mener hun at du er en mye bedre spiller. Så ta tillit til det faktum.

Etter at du har diskutert poenget med motstanderen, er de neste trinn å trege ned og ta deg god tid med rutinen din mellom punktene. Du vil ikke skynde deg!

Forsikre deg om at du slipper å tro om motstanderen din så vel som den urettferdige telefonsamtalen før du begynner neste punkt.

Hvis du trenger å hjelpe deg med å håndtere følelsene dine eller håndtere vanskeligheter ved tennisbanen, kan du inspisere våre personlige mentale coachingprogrammer.

Øk selvtilliten din i tennis med profesjonell coaching av mental spill!

Lead Mental Game -trener, Dr. Megan Melchiorre, kan hjelpe deg med å overvinne dine mentale spillproblemer med personlig mental spill -coaching.

Du kan samarbeide med Dr. Megan i Orlando, Florida eller via Skype, FaceTime eller telefon.

Ring oss avgiftsfri på 888-742-7225 (Lokal: 407-909-1700) eller ta kontakt med oss ​​for mer informasjon om de forskjellige coaching-programmene vi tilbyr!

En-til-en mental spilltrening med Dr. Megan

Hva sier våre mentale coaching -traineer?
“Maggie hadde en så utmerket helg. Som alltid, etter at hun jobber med deg, virker hun bare mer jordet så vel som fokusert. Det er mindre sannsynlig at hun ser seg rundt og blir distrahert under kampen. Hun er mer fokusert på ett poeng av gangen. Som foreldre har jeg også oppdaget å motivere prosessmålene hennes, så vel som ikke utfall. Følgelig spilte hun bra i tillegg til at hun vant sin aller første dobbeltkamp, ​​og opprørte et seedet lag i en virkelig virkelig nær kamp! ”
~ Katherine Johnson Cannata, Maggies mor

“Dr. Cohn gjorde en utmerket oppgave med å jobbe med sønnen min Joe på sine mentale ferdigheter for tennis. Han lærte ham de mentale ferdighetene så vel som selvkontroll som er nødvendig for å flytte til neste nivå. Takk Doc! ”
~ Mike Withers, Joe Withers sønn

“Danielle gjorde det virkelig bra med å kontrollere følelsene hennes under kampene i dag. Vi var ekstremt stolte av henne for ikke å ha vist frustrasjonene hennes i løpet av kampen; Jeg tror det var en enorm prestasjon. Hun så virkelig ut i å håndtere følelsene sine selv når hun dobbeltfeil eller gjorde feil. Endringene vi så på Danielle vaner på mindre enn 24 timer var fantastiske! Takk til deg for din veiledning! ”
~ Jennifer Alamo, tennisforeldre

”Jeg har virkelig hatt Sanfrecce Hiroshima Skjorter glede av å høre på tennispsykologipodcastene dine på iTunes i tillegg til å lese e-bøkene dine. Jeg har allerede forbedret meg i det mentale spillet mitt. Jeg plnull

Posted in Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published.