CFG slutter seg til Oak View Group som joint venture-partner i Co-op Live

Oak View Group (OVG) bekreftet denne uken at City Football Group (CFG), den globale operatøren av fotball og sportsrelatert virksomhet, har blitt OVGs Equal Joint Venture Partner og investor i Co-op Live, sammen med Harry Styles, som har tatt en minoritetsandel i det banebrytende spillestedet.

Sammen vil OVG og CFG levere et av verdens mest avanserte og bærekraftige arenaer som skyver grensene for live underholdningsopplevelser og fremmer Etihad -campus som et underholdnings- og fritidsmål som gjør Manchester til en enda mer attraktiv by for folk fra Storbritannia og rundt verden å besøke.

Co-op Live spiller en sentral rolle i CFGs ambisjoner om å fortsette å utvikle Etihad-campus som en global sport, fritids- og underholdningsmål som er en betydelig kilde til samfunn, sysselsetting og økonomisk mulighet Borussia Dortmund Skjorter for Manchester.

Den nye joint venture bygger på 2019-planleggingssamarbeidet som så CFG, som hovedutvikler på Etihad-campus, støtter OVGs mulighetsstudier og samfunnskonsultasjoner i forkant av godkjenning i september 2020.

Tim Leiweke, medgründer og administrerende direktør, OVG, kommenterte:

Vi er glade for at CFG har valgt å investere i Co-op Live, og vi kan ikke tenke på en bedre partner for dette prosjektet. Vi lager en av verdens beste arenaer i Manchester. Dette stedet vil skyve grensene for live underholdning og være en betydelig kilde til muligheten for byen. Vi vet også at dette nettopp er riktig tidspunkt å gjøre en så betydelig økonomisk investering i Manchester, og hjelper den med å bygge tilbake fra den forferdelige effekten av Covid-19.

Etihad -campus var alltid et klart valg på grunn av sin nærhet til sentrum og muligheten til å være en del av et voksende besøkende destinasjon med utmerkede eksisterende bæreforbindelser. Med CFG som JV-partner, kan vi presse grensene for hvordan Co-op Live leverer for artister, hver eneste fan, Storbritannias musikkbransje og byen ved å skape et magisk skjæringspunkt mellom sport, samfunn og underholdning som vil være misunnelsen av verden.

Marty Edelman, styresjef i City Football Group, kommenterte:

Co-op Live låser opp potensialet for at Etihad-campus skal vokse som et underholdningsmål som skaper flere grunner til at nasjonen og verden skal sjekke ut Manchester.

Styrelederen og Sevilla FC Skjorter styrets prioritering har alltid vært å sikre at Co-op Live sømløst integreres med campus og komplimenterer Manchester’s City Center-tilbudet. Som joint venture-partner og investor vil vi sikre at Co-op Live blir en del av stoffet i East Manchester og leverer det fulle samfunnet og økonomiske virkningen som Manchester, og den bredere regionen bygger seg tilbake fra Covid.

Siden 2008 har CFG overvåket over 700 millioner pund av offentlige investeringer på Etihad -campus og East Manchester, og støtter cirka 14 000 arbeidsplasser.

Becci Thomson, premiumsjef i Co-op Live og Shawn Doss, konserndirektør ved Elevate Sports Ventures er bare to av de 50+ eksperthøyttalerne på høyt nivå som vil dele innsikt på denne ALSD International-arrangementet i september.

Co-op Live er nå i hovedbyggingsfasen, med £ 150m ordre som allerede er lagt ut hos lokale firmaer. Prosjektet støtter 3.350 arbeidsplasser under bygging og ytterligere 1000 når spillestedet åpnes.

Co-op Live har allerede gjort betydelige forpliktelser overfor byen og dens innbyggere gjennom lokale muligheter, en forpliktelse til Manchester-levende lønn og forbedringer i bære- og lokal infrastruktur. Dette inkluderer en ny kontrollert kjøretøyparkeringssone for å beskytte beboerparkering, ytterligere 240 dekket sykkelplasser, forbedrede gangruter inn i sentrum og grønne områder for å forbedre området på arrangementet og ikke-hendelsesdagene for lokalbefolkningen, besøkende og dyreliv.

Premium gjestfrihet
OVG har inngått et partnerskap med det ledende internasjonale sports- og underholdningskonsulentfirmaet Elevate Sports Ventures for å støtte på strategi, markedsføring, salg og service for spillestedets premium gjestfrihetstilbud.

Elevate vil være ansvarlig for å selge alle 27 suiter, ni salonger og klubbplasser, bestående av 2500 premiumseter, VIP-plasser og fasiliteter, og leverer bransjeledende beste praksis innen analyse og forretningsintelligens innen områdene direkte til forbruker, digital markedsføring , Billett og premiumpriser, salg og tjenester.

Verdens største artister vil opptre for folkemengder på opptil 23 500 i Venue Bowl og Co-op Live vil omdefinere arenaenfaringen med en rekke intime rom som Atrium, The Record Room, Co-Op Backstage Cerezo Osaka Skjorter Bar, The Hangouts, Nattmarked og andre
Planene for arenaen fikk grønt lys av byrådet i Manchester 24. september. Arenaen vil være lokalisert på Etihad -campus og fortsetter fornyelsen av Eastlands -området startet av Commonwealth Games 2002.

Byggeprosjektet, det største i byen, vil gi den regionale økonomien en mnull

Posted in Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published.