J.D. Wood utnevnt til daglig leder for Panama City Beach Sports Complex

J.D. Wood er ansatt som daglig leder for Panama City Beach Sports Complex, som er planlagt åpent i mai 2019. Det landsomfattende søket ble ledet av idrettsanlegg Management (SFM), som leder spissen for byggingen av det nye sportskomplekset sammen med Check Out Panama City Beach (Florida).

“Vi ønsket å være sikre på at vi Inter Milan Skjorter fant den ideelle personen for rollen, og vi brukte vårt nasjonale nettverk for å begrense vårt utvalg,” sa John McDonald, visepresident for SFM. “Vi har høye forventninger til dette anlegget og visste at Wood ville være den optimale kandidaten for stillingen.”

Wood fungerte tidligere som reiselivssjef for City of College Stations (Texas) Parks and Recreation Department og som assistentlektor for Sport Management Department ved Texas A&M University. Han jobbet også på Check Out Dallas (tidligere Dallas Convention & Visitors Bureau) og National Senior Games og har vært involvert i sportsbegivenheter inkludert The Games of Texas, Cotton Bowl, NBA All-Star Game og The Incredious Bowl.

“Jeg er i ekstase og takknemlig for muligheten til å bli utnevnt til daglig leder for det Everton FC Skjorter splitter nye Panama City Beach Sports Complex,” sa Wood. “Muligheten til å bli med i SFM -familien og være en del av et fantastisk team i et enestående reisemål er noe jeg ikke kunne gi opp. Jeg ser frem til å legge til reiselivslandskapet Southampton FC Skjorter i Panama City Beach og bidra til å etablere det som året rundt sportsturisme. ”

Panama City Beach Sports Complex ligger på 210 dekar land, og vil omfatte 13 rektangulære felt, inkludert ni med menneskeskapte overflater, og to stadioner som har plass til opptil 1500 mennesker. Når spillestedet er planlagt å åpne i 2019, vil det ha muligheten til å være vertskap for fotball, lacrosse, rugby, fotball og flaggfotball, baseball og softball.

Dele denne:
Twitter
Facebook
Skrive ut
LinkedIn
Reddit
E -post

Posted in Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published.