Å satse AFC sør på Bovada og Betonline

som satser AFC sør på Bovada og Betonline
Ukene kommer nærmere ekte fotball, med uke 2 av NFL -preseasen som pågår denne uken. Vi legger ut noen valg på fotball for preseason (hvis du satser preseason, sjekk ut vår NFL preseason betting primer).
Vi gikk over valgene våre for å vinne AFC North forrige uke. I dag er det AFC sør. Divisjonen er ganske vidåpen (og svakest) sammenlignet med andre. Vi vil gi odds for både Bovada og Betonines divisjonsbetting -futures, men det er fremdeles viktig å line handle for den beste prisen som er tilgjengelig.
Bovada skal vinne AFC South Odds

Betonline er å vinne AFC South Odds

Oddsanalyse
Texanerne vant divisjonen i fjor med en rekord på 9-7 og klarte å slå Titans i en uavgjort for å gjøre sluttspillet. Brock Osweiler -eksperimentet varte en hel sesong. Han er nå på Browns, og Tom Savage ser ut til å være starteren for nå. Imidlertid utarbeidet de Deshaun Watson som fremtidens quarterback. Houston er en bedre innsats på Bovada hvor de er +200 sammenlignet med +195 på Betonline for å vinne AFC South.
Etter bare å ha savnet etterårssesongen i fjor og mistet Marcus Mariota til skade – ser titanene klare til å ta neste trinn. Mariota er helt frisk, og de har lagt Eric Decker til en allerede potent offensiv arsenal. Dårlig forsvar fortsetter å holde dem tilbake. Tennessee er en bedre innsats på +200 på Bovada enn på Betonline der de er +180.
Neste er Colts, en franchise som har skuffet fans, de siste årene, til tross for rikelig Borussia Dortmund Skjorter med hype. Andrew Luck står nok en gang på spørsmål om skade, etter å ha savnet flere kamper forrige sesong. Med alt det som er sagt, var de bare et spill bak divisjonen etter å ha endt 8-8 i fjor. Indianapolis er et litt bedre alternativ på Betonline der de er +260 sammenlignet med +250 på Bovada.
Jaguarene har underoppnyttet i årevis. Inkonsekvent quarterback -spill fra Bortles, til tross for mange talentfulle våpen, har plaget Jacksonville i flere sesonger nå. De avsluttet en dårlig 3-13 forrige sesong. Betonline +600 slår Bovadas +550 hvis du tror Jacksonville har håp om en massiv snuoperasjon.
Vårt valg for å vinne AFC South
Houston Rangers FC Skjorter ser ut til å være det trendy valget for mange handikap av denne divisjonen. J.J. Watt er tilbake, og forsvaret deres er fantastisk, men lovbruddet er et betydelig ansvar, og med Journeyman Tom Savage eller en rookie-signaloppringer bak sentrum-jeg er ikke sikker på at det kommer til å bli mye bedre.
Kanskje dette er året Indy setter det Ghanas herrelandslag i fotball Skjorter hele sammen. +260 er ikke en dårlig pris i det som kan være den verste divisjonen i fotball. Andrew Luck ble fakturert som et generasjons talent, men det er rettferdig å si, han kan ha blitt overhyped. Lykken har mislyktes i store kamper i postsesongen, vender ballen ofte og er konsekvent på sokkelen.
Jeg kan umulig vurdere Jacksonville, selv på +600. De er et absolutt rot på quarterback og defensivt.
Titanene ser ut til å ta tøylene i denne divisjonen. Jeg tror 9-7 er en grunnlinje for Tennessee denne sesongen. Mariota er en dynamisk spiller som har alle skadene sine bak seg. Han er nøye med ballen og kan slippe løs bena dette mer denne sesongen. Vaktlisten er ikke ideell defensivt, men sekundæren ble fornyet i høysesongen, og det er det tredje året under den berømte defensive koordinatoren, Dick Lebeau.
Vårt valg: Titans +200 på Bovada

Joseph Falchetti-sjefredaktør / sportsforfatter og analytiker
Joe er forfatteren av bloggen, de fleste valgene, og flertallet av utmerket idretts- og kasinoinnhold på SafestBettingsites. Han har blitt diskutert på Forbes.com som spillanalytiker, og artiklene hans har blitt koblet sammen av større publikasjoner, for eksempel New York Times.
@SBS_Authority
joe@safestbettingsites.com
Joseph Falchetti Bio

Del med vennene dine:

Tagger: AFC South
Å satse
Fotballspill
Futures
Houston Texans
Indianapolis Colts
Jacksonville Jaguars
Nfl
Sportsspill

Forrige innlegg
Å satse AFC nord på Bovada og Betonline Joseph Falchetti | 10. august 2017

Neste innlegg
Å satse AFC East på Bovada og Betonline Joseph Falchetti | 18. august 2017

Bli med 1000+ sportsbettorer som mottar ekspertenes nyhetsbrev og aldri går glipp av et vinnende sportsvalg!
Vennligst skriv inn en gyldig e-postadresse
Send e -post ukentlig, avslutter abonnementet med et enkelt klikk.

Leave a Reply

Your email address will not be published.