IOC, Proctor & Gamble Extend Partnership gjennom 2028

Den internasjonale olympiske komiteen har utvidet sitt partnerskap med Proctor & Gamble gjennom 2028, og etablerte et idrettsutøvere for godt fond for å støtte atletiske årsaker mens de legger globale rettigheter til de paralympiske spillene for de første tid.

Avtalen fortsetter Proctor & Gamble tilstedeværelse som olympisk sponsor for de olympiske og paralympiske lekene Tokyo 2020, samt de olympiske og paralympiske vinterkampene Beijing 2022 og Olympic og Paralympic Games Paris 2024, OL -OL og paralmpisk vintig games. De olympiske og paralympiske lekene Los Angeles 2028. Selskapet som en del av SS Lazio Skjorter partnerskapet vil samarbeide med IOC for å vokse og innovere IOCs digitale evner, produkter og eiendeler.

“Procter & Gamble har vært en ekte partner for IOC og en mektig Kawasaki Frontale Skjorter styrke for å støtte idealene i OL -bevegelsen,” sa IOC -president Thomas Bach. “Når vi markerer ett år til å gå til OL Tokyo 2020, er vi glade for å kunngjøre at vi vil være sterkere sammen med P&G til 2028.”

Proctor & Gamble har også sikret globale markedsføringsrettigheter til den internasjonale paralympiske komiteen og paralympiske spill gjennom IOC-IPCs samarbeidsavtale som IOC fører tilsyn med IPC og Paralympic Games ‘kommersielle programmer. Selskapet vil også lansere utøverne for Nederlands herrelandslag i fotball Skjorter Good Fund, et felles initiativ som vil utstede 52 tilskudd i løpet av det neste året for å få støttet av olympiske og paralympiske idrettsutøvere.

“Denne utvidelsen til vår avtale med P&G er et annet klart tegn på den varige appellen til det verdensomspennende olympiske partnerprogrammet, samt forpliktelsen til våre partnere til å støtte og fremme de olympiske verdiene globalt,” sa IOC Marketing Commission -leder Jiri Kejval.

Dele denne:
Twitter
Facebook
Skrive ut
LinkedIn
Reddit
E -post

Leave a Reply

Your email address will not be published.