Å takle press ved å håndtere forventninger

nøyaktig hvordan idrettsutøvere Arsenal FC Skjorter kan håndtere forventningene

Press er en typisk del av idretten for idrettsutøvere. Faktisk vil du være vanskelig presset for å oppdage atleter som ikke gir noen form for anbefaling om press de følte.

Da du endte opp med å være mer konkurransedyktig, ser det ut til at presset øker, og for mange idrettsutøvere kan det være et overveldende element i den atletiske opplevelsen.

Idrettsutøvere reagerer på press på forskjellige måter. Det vil si at press har forskjellige kilder, oppfattes annerledes, samt påvirker idrettsutøvere på forskjellige måter.

La oss undersøke en type press, presset for å utføre når lagkameratene er sterkt avhengig av deg …

Denne typen press kan oppleves av en av de mer erfarne spillerne på laget, en idrettsutøver som kommer inn i en konkurranse sent i kampen, eller Sao Paulo FC Skjorter en idrettsutøver som nettopp flyttet inn i startrollen.

Det kan også være en idrettsutøver som forankrer et stafett, en idrettsutøver som forventes å score høyt i en hendelse for å hjelpe laget Southampton FC Skjorter sitt, eller til og med en spiller som tar det siste skuddet i et spill.

For spillere i disse forskjellige typer omstendigheter, kan de føle at de krever å bringe lagene sine på ryggen eller overgå tidligere forestillinger.

Det meste av dette presset er produsert av forståelsen av altfor høye forventninger, som tar en idrettsutøver ut av spillet sitt.

Men antakelse hva? En idrettsutøver som føler vekten av ekstreme forventninger så vel som presset for å utføre prøver å gjøre så bra. Dette fører til å prøve å være perfekte så vel som å forhindre feil.

Uansett kan presset for å utføre økes for idrettsutøvere i sluttspillet …

For eksempel er Boston Celtic Kyrie Irving tenkt på en av de mye bedre spillerne i NBA, så vel som den aller beste spilleren på laget hans ble spurt om han følte en ekstra belastning etter å ha tapt Game 2 i deres andre runde sluttspill-serie til The Milwaukee Bucks, 123-102.

Irving svarte med en rungende “Nei!”

Irving: “Det er ingen ekstra belastning. Dette er hva jeg meldte meg på. Dette var hva Boston handlet for meg. Å kunne gå tilbake, komme tilbake i skyttergravene, bli forberedt på en kamp til på fredag, det er det du på nettet for. Basketball er morsomt når det kommer som dette, så vel som du må svare, så vel som dette er den typen basketball du vil spille denne gangen på året ”

Irving, som bare scoret ni poeng i tillegg til at fire hjelper i Game 2, spratt tilbake med 29 poeng så vel som seks hjelper i spill 3. Interessant nok var Irving i gjennomsnitt 33 poeng per kamp så vel som 6,9 hjelper i løpet av den rutinemessige sesongen.

Årsaken til at disse tallene er viktige er siden det betyr at Irving spilte i spillet hans i tillegg til å motstå ønsket om å prøve å gjøre det så godt.

Irving hadde et støy synspunkt når det gjelder denne sluttspillserien.

Irving: “Det er sluttspillet. Vi spiller mot et fantastisk lag. De er nr. 1 i det østlige seminaret av en grunn. De fullførte den rutinemessige sesongen sterk, kom ut så vel som det de skulle opptre i sluttspillet … Jeg har vært i i tillegg til at mange kamper gikk tilbake og videre for å bli så godt høyt eller så godt lavt … dette ville gjort Har vært fantastisk å [vinne], men vi gjorde det ikke nå, vi drar tilbake i huset, så vel som å tilbakestille tankesettet vårt, så vel som bare å ha det gøy å spille basketballkampen. Spill 3, jeg ser frem til det. ”

Men gjør ingen feil med det, du kan ikke hente forventninger til deg selv så vel som å utføre fritt. Det er stort be om å tro at du krever å heise teamet ditt på ryggen, samt bringe dem til seier.

Å utføre under press er et spørsmål om å holde fokus på spillet ditt i tillegg til å spille i deg selv.

Å takle press når forventningene er høye:

Her er avtalen: å opptre under pressbehov som du “spiller i deg selv” uansett om det er rutinemessig sesong, sluttspill eller en mesterskapskonkurranse.

For å takle opplevd press, vis på konkurranser eller spill som du presterte godt i tillegg til å undersøke tankegangen du brakte inn i den konkurransen.

Hva var forventningene dine som ledet like mye som den konkurransen? De fleste av utøverne jeg trener på det mentale spillet, utfører sitt fineste når de ikke bringer høye forventninger inn i konkurransen.

En nøkkel til å takle press er å ikke bry seg om hva andre tror om spillet ditt når de opptrer, for eksempel foreldre, trenere, fans og venner.

Denne metoden kan du gi slipp på forventningene du ser fra andre, så vel som å fokusere på utførelse av spillplanen, ett spill om gangen.

Lær mentale spillstrategier for å øke selvtilliten til idrett!

Hvis du er en idrettsutøver som sliter med selvtillit, mister tilliten eller ikke kan ta “øve selvtillit” til konkurranse, er den positive idrettsutøveren for deg!

Selvtillit er det som skiller mesterutøvere fra resten av konkurrentene …

Du kan utnytte min forståelse, så vel som erfaring for å oppdage nøyaktig hvordan du kan bringe den ultimate selvtilliten til konkurransennull

Posted in Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published.