Kasie Enman: The Very Skyracer

Når hun ikke hjelper på datterens skole eller driver familiens Maple Sugaring -virksomhet, er Kasie Enman av og går rundt i verden. Bokstavelig. Den 35 år gamle moren SS Lazio Skjorter til to fra Huntington har vært overraskende standout på den internasjonale Sky Racing-kretsen. De siste to årene har hun slått noen av Europas topp talent i denne serien med ultramarathons på høyder på 2000 fot eller mer. I 2014 bandt Enman for andreplass i den sky -kategorien Skyrunning World Series, selv om det bare var hennes andre sesong av Racing Ultramarathons.

I 2015 fortsatte Enman å lykkes på både nasjonalt og internasjonalt nivå, til tross for at han plaget skader som har forstyrret treningsplanen hennes. I februar konkurrerte hun på MSIG Sai Kung 50K i Hong Kong, et vanskelig løp med mange bratte oppstigninger og utforkjøringer, i tillegg til en lang Canadas herrelandslag i fotball Skjorter og utsatt ryggen. Varmen straffet, men hun var i stand til å slå gjennom til en tredjeplass.

Tilbake på hjemmebane i mai på Burlingtons Vermont City Marathon, var Enman den samlede kvinnemesteren med en tid på 2:49:04. Imidlertid beskriver hun denne andre VCM -seieren som “bittersøt” fordi hun var seks minutters sjenert for sin måltid på 2:43, den konvensjonelle kvalifiseringen til OL -prøvene Marathon. I Olympic Trials Marathon i 2008 endte hun på 11. plass.

Middlebury College grad avrundet sommersuksessene sine i juli med en sølvmedalje på U.S Mountain Running Championships i Oregon, som var god nok til å lande henne et sted på U.S.A World Mountain Running Team for andre gang. Selv om hun ble skadet i mange av september, trakk Enman fremdeles en 11. plass i World Mountain Running Championships i Wales og var en del av U.S. Silver Medal -teamet.

Gitt hennes fremragende resultater i år, er det utfordrende å tro at Enman ikke er på toppen av spillet sitt. Men hun virker identifisert for ikke å la skadene påvirke utsiktene. “Jeg har egentlig ikke klart å utføre på mitt beste på en stund,” sa hun. “Men jeg er sikker på at jeg fremdeles Valencia Skjorter har noen PR -er og fantastiske løp igjen i meg når jeg tar en pause.”

I tillegg til trening, har Enman og hennes svigerinne, Molly Peters, vært involvert i en bevegelse for å gjøre raseavstander like for menn og kvinner i begge mesterskap i fjellløp og i NCAA. Hvis noen er i tvil om at kvinner er i stand til å rase de samme avstandene som menn, er alt de trenger å gjøre å ta en titt på Enmans karriere.

Leave a Reply

Your email address will not be published.