IOC -avstemning sørger for at Los Angeles som olympisk hold i 2024 eller 2028

de olympiske sommerlekene vil returnere til USA for aller første gang med tanke på at 1996 etter at den verdensomspennende olympiske komiteen autoriserte en plan for å tildele begge 2024 som AS som vel som 2028 kamper på da på sin september -økt i Lima, Peru. Los Angeles så vel som Qatars herrelandslag i fotball Skjorter Paris – de to siste byene som byr på spillene – vil være vertskap for, selv om hvilken by vil ha aller første ennå ikke er bestemt.

IOC omfavnet den uvanlige teknikken med enstemmig avstemning, uker etter at en komité som studerte saken antydet dobbeltprisen. Los Angeles så vel som Paris har begge by på å holde i 2024, selv om begge byer gikk med på planen om å tildele de to neste kampene samtidig.

“Dette er en gylden sjanse for i dag, men det er av virkelig stor, utmerket verdi for fremtiden Frankrikes herrelandslag i fotball Skjorter til de olympiske leker, siden det å sikre stabiliteten til The Games i 11 år er i vår verden noe ekstraordinært,” sa IOC -president Thomas Bach sa . “Dette er en utmerket dag for de olympiske leker så vel som OL -bevegelsen, så vel som det er en utmerket dag på samme måte for disse to fantastiske byene, disse to utmerkede olympiske byene.”

Bach uttalte diskusjoner med byene 2024, så vel som 2028 ville begynne raskt, så vel som en kontrakt kan til og med nås før den formelle avstemningen 13. september. “Jeg håper at vi i august kan være der hvis hva som går bra,” han sa.

Trinnet for å tildele to kamper på når kommer etter at en rekke byer droppet ut av anbudsprosessen for 2024. IOC har på samme måte slitt de siste årene for å få bud av høy kvalitet på Wintertime Games, og valgt mellom bare to byer for 2022 -spillene som ble tildelt Beijing.

Paris har gjort situasjonen til å holde i 2024, som skulle markere 100 -årsjubileet for siste gang den holdt i 1924. Byen holdt på samme måte i 1900. Los Angeles har på samme måte holdt kampene to ganger – i 1984 så vel som 1932. The Siste by i USA for å holde de olympiske sommerlekene var Atlanta i 1996.

Los Angeles -ordfører Eric Garcetti uttalte at beslutningen om å tildele begge spillene gjorde historie. Mens rapporter har dukket opp som antydet at Los Angeles ville være mye mer klare til å holde 2028 -arrangementet enn Paris, uttalte Garcetti at begge byene starter på like vilkår med IOC -avgjørelsen. “Vi har ikke det fungert å sitte her som går når,” sa han. “Jeg har bare tilliten til det vil (ordne seg). Begge byer må undersøke nå som politikkene har endret seg. ”

Bach uttalte at de to byene Manchester City Skjorter organiserte for å feire beslutningen sammen på en middag, med planer som allerede er i verkene for samarbeid. “De to ordførerne kom med et ekstremt stort forslag om at vi ville begynne med en is -kjølig kalifornisk Chardonnay,” sa han, “og deretter gå til en ekstremt tung fransk Bordeaux.”

Dele denne:
Twitter
Facebook
Skrive ut
LinkedIn
Reddit
E -post

Posted in Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published.