ARC for å distribuere 1000 POS -terminaler på tvers av eiendommen deres på 16 britiske brede racerbaner

som leder leverandør av geniale gjestfrihetsløsninger Verteda Ltd, et MSL Solutions Company, har bekreftet kontrakten sin med Arena Racing Business (ARC) for å distribuere nesten 1000 POS -terminaler Over Arc’s Estate of Sixteen UK Wide Racecourses, i løpet av de neste 3 månedene.

Jobben vil se ikke mindre enn 650 salgssteder (POS) -terminaler som kjører den prisbelønte infogenese-programvaren, Online Event Day Administration Console Primo, Pre-Ordering Solution Qjacker samt 300 håndholdte dingser for å gi fleksibel, resultatdrevet gjestfrihetsprogramvare Søknadsinnovasjon på tvers av boet.

Arena Racing Business (ARC), som bruker en blanding av flate, hopp, og holder rundt 35% av Storbritannias årlige hesterasseringsarmaturer, og består av seksten racecourses inkludert Fontwell Park, Royal Windsor samt Worcester.

I tillegg til hesteoppløp, driver Arc også Newcastle samt Sunderland Greyhound Stadia, et hotell på Wolverhampton Racecourse, et 4-stjerners Marriot-hotell samt Country Club, Medical Spa Resort samt Kashima Antlers Skjorter Golf-programmet på Lingfield Park, så vel som den Border Minstrel Public Home på Newcastle Racecourse på eiendommen til Gosforth Park. Deres fleksible arenaer er også egnet til aktiviteter som ikke er rase som bryllup som bryllup samt konferanser.

Installasjonen inkluderer over 600 POS med integrert kontaktløs tilbakebetaling samt 300 Voyager Mobile POS på tvers av alle seksten racerbaner som letter en strømlinjeformet operasjon i offentlige barer, matutsalg, gjestfrihetsbokser, suiter samt restauranter.

Kieran Gallagher, Catering & Events Director, ARC, sa:

På grunn av veksten så vel som nåværende forretningsbehov i hele gruppen, var det viktig, mer enn noen gang, å investere i geniale så vel som velprøvde teknologier. Etter en energisk valgprosess, demonstrerte Verteda at de fortsetter å lede denne sektoren med pålitelige så vel som robuste POS-teknologier, komplimentert ikke bare av skybaserte sanntidsarrangementdrevne analyser for å øke driftseffektiviteten, men likeledes håndholdte innovasjoner rettet mot å øke klientengasjement.

Graden av Verteda Suite med arenabaserte løsninger, inkludert arbeidsstyrkehåndtering, forretningsintelligens samt full forsyningskjede P2P-aksjeforvaltning, sikrer at gruppen beskytter deres fremtidige investeringsbehov.

Matthew Prosser, salgsdirektør, Verteda, sa:

Vi er glade for å ha blitt valgt av Arena Racing -virksomheten som deres favoriserte gjestfrihetsinnovasjonsleverandør. Virksomheten fortsetter å etablere så vel som å sette opp passende så vel som prisbelønte produkt på tvers av vår kundebase, med fokus på innovasjon, fineste metode så vel som klientinteraksjonsinitiativer. Vår nylige lojalitet så vel som appbaserte e-kontantløsninger er vitnesbyrd om denne tilnærmingen.

Vi ser ekstremt mye fremover til en lang så vel som velstående partnerskap med Arc når vi tar fatt på å revolusjonere hele F & B -operasjonen.

ARC oppnår majoritetsandel i Vermantia

Arena Racing Business (ARC), den største racerbanegruppen i Storbritannia, har på samme måte denne måneden oppnådd en majoritetsandel i Vermantia, den ledende leverandøren av flerkanals materialløsninger over hele verden.

Vermantia Creator så vel som administrerende direktør, Filippos Antonopoulos, holder seg som aksjonær i virksomheten, så vel som skal få sin utøvende rolle.

Tilbudet sikrer at ARC utvider sin verdensomspennende distribusjonsevne med Vermantias verdensomspennende partnerskaps rekkevidde for 31 land samt avtaler med mer enn 20 store spilloperatører. Med tillegg av Vermantias Connect, består produkttilbudet, nå inkludert over 60 000 online arrangementer hvert år av ridning av topp kvalitet, samt FC Utrecht Skjorter Greyhound Racing fra USA, Australia, Sør -Afrika så vel som Storbritannia, som West Ham United Skjorter alle støttes av Den bredeste porteføljen av online idretter i bransjen.

ARC vil akselerere Vermantias drivkraft for å produsere et verdensomspennende materiell knutepunkt i Athen, utvide innovasjonsteamet så vel som infrastruktur, samt fortsette å style geniale løsninger for konvergensen av detaljhandelen så vel som digitale kanaler, så vel som en stadig forbedret spillopplevelse.

Vermantia vil fortsette å være den spesielle leverandøren av ARCs portefølje av etablert Greyhound-materiale i et bredt utvalg av verdensomspennende markeder, hvorav mange allerede får Vermantias spillkanaler, inkludert det meste av Sør så vel som Øst-Europa så vel som Afrika sør i Sahara. Videre vil Vermantia lage så vel som å gi skreddersydde kanaler til detaljhandelsoperatører i tillegg til å distribuere ekstra materiale som administreres av ARC.

ARC -sjef, Martin Cruddace, sa:

ARC har etablert seg, sammen med sin mediepartner på løpene, som nummer én Storbritannia så vel som verdensomspennende hest, så vel som Greyhound Material Rights ‘eier og leverandør i det verdensomspennende markedet. Kjøp av Vermantia passer helt med OUnull

Leave a Reply

Your email address will not be published.