Cisco kunngjør avtaler med NFL, Paris 2024

Teknologiselskapet Cisco har kunngjort partnerskapsavtaler med National Football League og Paris 2024, den lokale organiseringskomiteen i OL OL -rolle i cybersikkerhet og videokonferanser.

Avtalen med NFL vil gjøre nettverks- og sikkerhetsselskapet til en offisiell teknologipartner i ligaen. Selskapet planlegger å utvikle en tilkoblet plattform for ligaen som vil gi større hastighet, etterretning og sikkerhet.

“Vi er glade for å ha Cisco som en offisiell partner i NFL,” sa Michelle McKenna, NFL Chief Information Officer. ”Vi har stolt på Cisco i mange år nå, og det er en naturlig passform at de nå har blitt vår partner. I en stadig mer digital verden er hastighet, pålitelighet og sikkerhet avgjørende for vår suksess, og vi ønsker ledelsen Cisco ønsker velkommen til NFL for disse viktige Bologna FC 1909 Skjorter aspektene og mer. ”

Selskapet hadde allerede et forhold til ligaen før kunngjøringen om den nye flerårige avtalen. Hvert NFL -stadions replay -kontrollrom er bygget på Cisco -teknologi og koblet tilbake til Art McNally Gameday Central i New York via et Cisco -nettverk. Nesten alle ligaens offisielle partnere og to tredjedeler av nåværende NFL-stadioner er også avhengige av Cisco-teknologi, inkludert Sofi Stadium i Los Angeles og State Farm Stadium i Glendale, Arizona, steder i de neste to Super Bowls.

“NFL deler vårt Brighton & Hove Albion FC Skjorter syn på at en tilkoblet verden gir utrolig mulighet, og vi er glade for å bli en offisiell teknologipartner i ligaen,” sa Cisco -styreleder og administrerende direktør Chuck Robbins. “Da Cisco startet sin reise innen sport og underholdning for mange år siden, visste vi at den rette teknologien ville omforme fanopplevelsen, og med dette partnerskapet fortsetter vi fremgangen mot å skape en mer dynamisk fremtid.”

Som en del av avtalen vil Cisco bidra til NFLs Inspire Change -initiativ ved å Irans herrelandslag i fotball Skjorter samarbeide med ligaen for å levere teknologiutdanning og karriereutviklingsmuligheter til mennesker i undervurderte samfunn.

Paris 2024 også om bord

I tillegg har Cisco kunngjort et partnerskap med Paris 2024, og utvidet en forbindelse til OL -bevegelsen som stammer fra kampene i 2012 i London. I Paris vil selskapet tilby nettverksinfrastruktur, cybersikkerhet og videokonferanser til spillene, hvorav de to sistnevnte er nye roller for Cisco.

Selskapets mål er å hjelpe Paris 2024 sikkert koble til arenaer, lag, frivillige og fans på nye måter med nye opplevelser for alle involverte.

“Jeg er glad for å ønske Cisco velkommen som offisiell partner i Paris 2024,” sa Tony Estanguet, president i Paris 2024. “Vår ambisjon er å organisere spektakulære og innovative spill som er åpne for alle som ikke bare vil se konkurransen, men også for å samhandle med Idrettsutøverne blir engasjert i prosjektet, blir med i Paris 2024 -klubben, blir frivillig, deltar i de første olympiske og paralympiske massebegivenhetene. Cisco er verdensledende innen nettverksutstyr, cybersecurity -infrastruktur og samarbeid, og deres ekspertise vil hjelpe oss å få liv til vår ambisjon om å åpne de olympiske og paralympiske lekene. ”

Dele denne:
Twitter
Facebook
Skrive ut
LinkedIn
Reddit
E -post

Posted in Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published.