2020 USA Boxing National Championships forsinket til mars 2021

2020 USA Boxing National Championships, arrangert 5. – 12. desember i Shreveport, Louisiana, vil nå ta sted fra 25. mars med 3. april 2021, på nøyaktig samme destinasjon .

Med de nye datoene vil konkurransen legge til ytterligere tre dager med Kashima Antlers Skjorter konkurranse for å muliggjøre en myk begynnelse å tilby boksere, trenere, tjenestemenn og personell en sjanse til å endre til Covid-19-avbøtningsprosedyrene. USA Boxing vil fortsette å håndheve en ikke-spektorpolitikk for arrangementet, samt revurdere politikken 11. februar.

“Shreveport-Bossier Sports Compensation fungerte vanskelig å passe til USA-boksing som gjorde justeringer av rutinen for å tilfredsstille våre behov,” sa USA Boxing Event-koordinator Taryn Cass. “Vi føler oss positive til at de nye datoene vil gjøre det mulig for oss å holde en vellykket begivenhet i tillegg til at vi kan gi den opplevelsen som medlemmene våre forventer, samt fortjener i et risikofritt Verdensmesterskapet i fotball Skjorter miljø.”

Bokser som er registrert for de opprinnelige datoene vil forbli registrert for konkurransen i sine nye datoer. Det Montpellier HSC Skjorter vil ikke være noen registrering på stedet for boksere eller trenere, så vel som det er kvoter for hver vektklasse; De som er fylt vil ha noen form for nye registrerte boksere som er satt på venteliste.

Arrangementet vil fortsatt ta beliggenhet på Shreveport Convention Center, det nest største konferansesenteret i Louisiana, samt håndtert av ASM Global.

Dele denne:
Twitter
Facebook
Skrive ut
LinkedIn
Reddit
E -post

Posted in Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published.