Ripken Youth Baseball Location i Maryland legger til to felt

Ripken Baseball har åpnet to nye baseballfelt på Ripken Experience Aberdeen i Maryland. Cal Ripken Jr. samt utgifter Ripken begynte i Marylands handelssekretær Michael Eintracht Frankfurt Skjorter Gill, Harford Region-utøvende Barry Glassman, samt fire ungdomsbaseballlag for et båndskjæringshendelse før de aller første kampene som ble holdt på de nye feltene.

“Gleden rundt å åpne disse to nye feltene lignet på åpningsdagen i hovedfagene,” uttalte Cal Ripken Jr., som var med RB Leipzig Skjorter å grunnlegge Ripken Baseball med søskenforslaget, samt hvem som kastet ut åpningsbanen på stedet. “Hos Ripken Baseball ønsker vi å gi våre spillere så vel som husholdningene en stor ligaopplevelse som de vil huske på for alltid. Med tillegg Yokohama F. Marinos Skjorter av våre nye felt, vil vi kunne holde mye flere husholdninger til regionen vår enn noen gang før, som anslås å ha over en økonomisk effekt på 31 millioner dollar hvert år i samfunnet vårt. ”

Relaterte historier

ESPN Large World of Sports for å holde oss ungdomsfotball 2023 Nasjonale mesterskap

Først amerikanske ungdomsfotballmesterskap på vei til Virginia Beach

US Youth Soccer National Presidents Cup dro til Wichita i 2023

National Council of Youth Sports Tomeet i forbindelse med lag

US Youth Soccer set Presidents Cup samt National Championship Series -nettsteder

De nye Aberdeen -feltene er kopier av New York Mets ‘Citi -felt, så vel som Pittsburgh Pirates’ PNC Park. De vil også gjøre det mulig for Ripken Baseball å holde mye flere lag på konkurranser. I 2022 forventer Ripken Baseball å holde over 1500 lag i tillegg til 25 000 deltakere, og bringer 100 000 besøkende til Aberdeen.

“Harford -regionen er glad for å være huset til Ripken -opplevelsen Aberdeen, som snart skal feire 20 år med å produsere livslange baseballminner,” uttalte Glassman. “Vi er på samme måte i ekstase for å avsløre flyttingen av Ripken Baseballs hovedkvarter tilbake til Cal & Bills hjemby Aberdeen, MD.”

Dele denne:
Twitter
Facebook
Skrive ut
LinkedIn
Reddit
E -post

Leave a Reply

Your email address will not be published.