USA Gymnastics Names Oofos som tittelsponsor for U.S. Championships

USA Gymnastics har kåret Footwear Providier OOFOS som tittelsponsor for 2022 U.S. Gymnastics Championships, så vel som den offisielle helbredende skotøyleverandøren av det nasjonale styringsorganet.

“Vi er glade for å samarbeide med OOFOS om vår viktigste begivenhet i året,” sa USA Gymnastics President samt administrerende direktør Li Li Leung. Oofos ‘forpliktelse til å gjøre en forskjell i livene til idrettsutøvere så vel som nabolaget som helhet stemmer overens med vårt eget oppdrag. Vi ser frem til mesterskapene, i tillegg til resten av sesongen, med Oofos som vår partner. ”

Relaterte historier

USA Gymnastics avdekker nytt merke på National Congress

USA Gymnastikknavn Oofos som tittelsponsor for amerikanske mesterskap

Rotterdam for å være vertskap for 2026 gymnastikk verdensmesterskap

Salt Lake City kalt 2022 USA Gymnastikk tradisjonell vert

Ocean Center satt til å være vert for USAG vinter tradisjonell invitasjon

2022 OOFOS U.S. Gymnastics Championships tar beliggenhet 18.-21. august på Amalie Arena i Tampa, Florida. Kronende rundt så vel som Watford FC Skjorter private arrangement nasjonale mestere innen kreativ gymnastikk, det fungerer som valgbegivenheten for de amerikanske kvinnene så vel som menns landslag.

”Den fysiske kondisjonen som kreves for å opptre i FC Porto Skjorter gymnastikk er virkelig fantastisk. Som sådan forstår gymnaster viktigheten av helbredelse for å komme tilbake dag etter dag for å trene, så vel som Saudi-Arabias herrelandslag i fotball Skjorter på sitt beste. ” Sier Darren Brown, sjef for reklame på Oofos. “Vi ser frem til å støtte i tillegg til å feire disse utrolige utøverne når vi ser på det neste utmerkede USA Gymnastics -landslaget tar form.”

Dele denne:
Twitter
Facebook
Skrive ut
LinkedIn
Reddit
E -post

Leave a Reply

Your email address will not be published.