Sport Oregon legger Nathan Nayman til organisasjon

Sport Fotball Skjorter Oregon har ansatt Nathan Nayman til å lede sin innsats utenfor saken.

Nayman er seniorekspert som overførte til Portland i 2018 etter flere tiår i San Francisco Bay Area. Han har hatt et omfattende yrke med visum så vel som som en foreningsleder i både komiteen for oppgaver så vel som Medical Facility Council of Northern samt Central California. Han mange har nylig tjent som en taktisk interaksjonsrådgiver for nabolaget for Portland Diamond Project, administrasjonsgruppen som forsøkte å bringe et stort liga -baseball -lag til Portland.

“Nathan har hatt solide erfaringer med å smi offentlig politikk, som en foreningssjef så PSV Eindhoven Skjorter vel som strategien utenfor saken, som alle har resultert i sterke, pålitelige forhold,” sa Sport Oregon -president så vel som administrerende direktør Jim Etzel. “Når organisasjonen vår fortsetter sin raske vekst, er vår vektlegging av relasjoner utenfor i tillegg til samfunnsstrategi, nabolagets samhandling samt koalisjonsbygging ferdighetene som Nathan bringer til bordet.”

Med besøk av California -guvernør Gavin Newsom samt tidligere guvernør Jerry Brown, har Nayman sittet i styret samt Public Policy Committee i California Workforce Advancement Board, Jefferson Awards Foundation Trainees in Action samt John Burton tar til orde Brighton & Hove Albion FC Skjorter Ungdom, en statlig ideell organisasjon som jobber for å styrke den høye livskvaliteten for Foster, tidligere Foster, så vel som hjemløs ungdom.

“Som en stor sportsfan så vel som en tro på alle fordelene med fordeler, ser jeg frem til å samarbeide med Jim så vel som hans dynamiske team for å enda mer målet med Sport Oregon,” uttalte Nayman. “Foruten den økonomiske så vel som oppgaveutviklingsmotor som idrett genererer, er dens funksjon i å jobbe med ungdom så vel som i spesifikke de i undervurderte nabolag for å hjelpe til med å etablere lederegenskaper en kjerneverdi jeg viser organisasjonen.”

Dele denne:
Twitter
Facebook
Skrive ut
LinkedIn
Reddit
E -post

Leave a Reply

Your email address will not be published.