Oak View Group -navn Verizon som 5G samt innovasjonspartner

Oak View Group samarbeider med Verizon for å bli den spesielle 5G så vel som Wireless Partner New Yorks UBS Arena, Seattles klimapløftearena samt Palm Springs ‘Coachella Valley Arena. Tilbudet vil bringe 5G Ultra -bredbånd til arenaene, som vil ha muligheten til å utnytte innovasjonen for offentlig sikkerhet, tilgang, innrømmelser, publikumsadministrasjon samt oppslukende fanopplevelser.

De tre arenaene Wales herrelandslag i fotball Skjorter vil være hus for fremtidige hockeyfranchiser med UBS Arena som åpner i høst som huset til New York Islanders, klimapløftearena som huset for Seattle Kraken samt Coachella Valley Arena som huset til et fremtidig AHL -team. Hver vil utnytte Verizon 5G -teknologi, i tillegg til det distribuerte antennesystemet, samt konvergerte nettverkstjenester som leverer tale, data samt WiFi -tjenester for å forbedre vifteopplevelsen.

“OVG -arenaer setter det nye grunnleggende for arenaer globalt,” uttalte Tim Leiweke, administrerende direktør i Oak View Group. ”Vi er dedikert til innovasjon og omdefinerer fanopplevelsen på tvers av musikk, idrett så vel som online underholdning. Å ta imot Verizon som grunnleggende partner er nøkkelen til å oppnå dette, så vel som vi ser frem til et langvarig partnerskap. ”

Verizon Lounge på Climate Pledge Arena vil sponsere Arena Shows, så vel som den gir sponsor av show mens Verizon Lounge på UBS Arena vil holde personlige medlemmer for mer intime opplevelser. Verizons klientlojalitetsytelsesprogram, Verizon UP, vil tilby medlemmene spesiell gevinst tilgang til på OVG -arenaer som VIP -inngangstilgang, gratis mat samt drikke, produktkreditthistorie samt spesielle spillerbildemuligheter

Virksomheten er også en underskriver av klimapløften, som Seattle Arena er navngitt for. Klimapløften er et nabolag i for tiden over 100 virksomheter, så vel VfL Wolfsburg Skjorter som organisasjoner som jobber for å bekjempe klimadilemmaet ved å forplikte seg til å nå Web Zero Carbon innen 2040.

“Verizon 5G-plattformen Valencia Skjorter endrer metoden som fans opplever nettbegivenheter så vel som arenaer fungerer,” uttalte Yvette Martinez-Rea, visepresident for sponsing og partnerskap for Verizon. “Å jobbe med Oak View Group som en strategisk innovasjonspartner vil forbedre opplevelsen på arenaen i mange år fremover.”

Dele denne:
Twitter
Facebook
Skrive ut
LinkedIn
Reddit
E -post

Leave a Reply

Your email address will not be published.