Roddicks “Happy Medium” tennis -tankesett

som blir sammensatt i tennis

Prøver du å treffe ideelle skudd i tillegg til at du ikke kan takle ufullkommenhet under spill?

Hvis du prøver å spille et ideelt spill, saboterer du sannsynligvis ditt mentale spill med høye forventninger til ytelsen din. Dine høye forventninger kan slå tilbake, så vel som å ha en ugunstig innvirkning på tennis -tankegangen din.

Hvorfor?
Det meste av tiden, dine høye forventninger fører til at du endte opp med å bli opprørt eller frustrert når du er under opptreden. I tillegg til dette fører til tap av selvtillit eller prøver enda hardere i kampen.

Andy Roddick tilsto at han benyttet seg av å prøve like godt å vinne, men har imidlertid vært i stand til å finne en balanse i sitt mentale spill:
“Det er praktisk talt som om du jobber så vanskelig i tillegg til at det praktisk prøver å prøve så godt. Før jeg kom ut praktisk talt uforberedt så vel som slags vinge den. Jeg prøver å oppdage et fornøyd medium. Forhåpentligvis vil ting gå opp herfra. ”
~ Andy Roddick

Å prøve også vanskelig kan være en tennisspillers verste fiende. Når du prøver så godt, strammer du opp, mister styringen av skuddene dine, og kommer ned på deg selv.

Roddick forstår at hans fineste tennisforestilling er et sted i mellom å prøve så godt som vanskelig å vinge den. Når Roddick oppdager dette “lykkelige mediet”, er han i stand til å utføre sitt beste, noe som er vanlig for mange spillere.

Tennisspillere som prøver å være ideelle, så vel som ikke har stole på i ferdighetene sine, fokuserer så godt på å prøve å reparere det som kanskje ikke er ødelagt.

Overtrer du deg noen gang med kampen?
Å trene deg selv vil ikke gjøre ting mye bedre, så godt som kan gjøre vondt verre. Du begynner å administrere eller veilede skuddene dine, i håp om at de går dit du vil at de skal dra.

Sannheten om å trene deg selv er denne: tankene dine prøver å styre kroppen din. Kroppen din blir så godt mange meldinger, så vel som ikke utfører fritt.

Hovedpoenget: Slå av det prøvende sinnet ditt, så vel som mulig at kroppen din reagerer på ballen. Mindre selvinstruksjon er bedre.

Roddick er også i samsvar med sine ugunstige følelser på banen.

Han prøver å holde en jevn kjøl med følelsene sine:

“Jeg kan fortsatt spille bedre. Jeg spiller mye roligere nå. Jeg er ikke opptatt av å prøve å vinne hvert poeng eller vinne kampen på hvert poeng. Jeg er bare å holde meg litt jevn kjøl, i tillegg til at jeg serverer 10 ganger mye bedre enn jeg har vært i år, noe som er et stort, stort pluss for meg. ”
~ Andy Roddick

Hans sinn ble brukt til å være opptatt av å vinne hvert poeng under kampen. Da han ikke oppnådde denne forventningen om denne forestillingen, ville han endte opp med å bli frustrert.

Tidligere så vel som selv i dag, kan den irritasjonen føre til at han mister styringen av kampen så vel som feilene begynner å snøball.

I dag forstår alle typer Roddicks nye tankesett at det å bli opprørt, opprørt eller frustrert ikke hjelper ham med å vinne kamper.

Hva vil hjelpe Andy Roddick til å vinne kampen?
Å være sammensatt etter feil vil gjøre det mulig for ham å slipe ut kampen.

Du kan også forbedre spillet ditt ved å holde deg sammensatt i løpet av Palmeiras Skjorter kampen. Feil er en del av spillet.

Her er ditt tennispsykologiske forslag til i dag:
Bruk Tiger Woods 10-sekunders regel. Gi deg noen Yokohama F. Marinos Skjorter sekunder (ca. 10 eller mindre) for å behandle poenget, så vel som så la det gå. Snu ryggen til nettet så vel som etter 10 sekunder, må du snu samt møte neste punkt. Feil kan bare skade deg hvis de forverrer seg på grunn av tap av ro.

Lær velprøvde mentale spillteknikker for å utføre din fineste på banen!

Opptrer du (eller spillerne dine) så mye som din evne i konkurranse?

Ta med deg det fineste så vel som mange positive spill til kamper?

Vellykkede tennisspillere har oppdaget nøyaktig hvordan de skal utføre med høye tillit til turneringer.

Hvis du er forberedt på å Kameruns herrelandslag i fotball Skjorter forbedre din mentale seighet, samt utføre med høye tillit til kamper, kan tennis tillit: mental seighet for konkurransespillere kan hjelpe deg med å gjøre dette!

Bruk tennis -selvtillit for å øke din mentale seighet i tennis i tillegg til å finne kraftige så vel som velprøvde mentale spillteknikker som har hjulpet ekspertidrettsutøvere til å vinne!

Tennis tillit: mental seighet for konkurransespillere

Hva sier mentale spillklienter?
“På vegne av alle våre trener som dro til ITA Coaches -stevnet i 2004, vil jeg takke deg for at du har tjent som en omtalt kliniker. Jeg forstår at trenerne følte at det var både behagelig og informativt. Vi setter stor pris på at du tar deg tid til å forberede deg og presentere et så eksepsjonelt senter til fordel for trenerne våre. ”
~ Nancy Breo, ITA Convention

Last ned vår helt gratis tennispsykologirapport!

Oppdag om du lager en eller mye mer av disse “kostbare” uforsiktige mentale spillfeilene under kamper!

Last ned vår helt gratis tennispsykologirapport:

Seks tvangsmessige ‘mentale spill’ feil tennisspillere gjør mellom poeng

Du vil oppdagenull

Posted in Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published.