New Aquatic Center er Southeasts største konkurransedyktige svømmeanlegg

av Sherri Middleton
Harris Rosen (Center) slutter seg til Rosen Aquatic & Physical Fitness Centers personell for den offisielle lanseringen 13. april. Rosen Aquatic & Physical Fitness Center -teamet inkluderer (L til R) Mike Brady, arrangementsdirektør, Mike Pedraza, vedlikeholdstekniker i bassenget, Carlos Fonseca, medlemssjef, Harris Rosen, eier og operatør, Mike Miller, direktør, Alison Miller, Aquatics Manager
Det nye Rosen Aquatic & Physical Fitness Center (RAFC) åpnet offisielt i Orlando, Fla., 13. april, og satte scenen i mange flere år med vannkonkurranser samt fysisk kondisjon bare minutter fra Orange Region Convention Center (OCCC).

Rafc er kalt til ære for Hospitality Market -ikonet så vel som filantropist Harris Rosen, og er tenkt på integral i Central Floridas møter samt reiselivsnæring. Rosen, en ivrig hverdagssvømmer så vel som tidligere mesters svømmemester, har støttet den tidligere KFUM, så vel som spesielle OL -idrettsutøvere som bruker anlegget. Rosen AZ Alkmaar Skjorter ble begavet senteret fra KFUM i Central Florida i oktober i fjor, og reddet det 35 år gamle anlegget fra spesifikk nedleggelse siden pandemien.

RAFC kan skilte med et av bare syv innendørs ytelsesområder i landet, så vel som forstås som en av de raskeste Atletico Mineiro Skjorter tankene i nasjonen. Det 10-meter store dykketårnet samt 50-meters konkurransebassengskift fra innendørs til utenfor med et første av-en-type hydraulisk uttrekkbart tak.

Mer enn 50 vannkonkurranser forventes å bli avholdt på RAFC, inkludert National Club Swimming Association (NCSA) National Championships, samt 2022 Special Olympics USA Games, 5. til 12. juni 2022.

For USA -spillene i 2022, mer enn 300 svømmere fra 48 spesifiserer programmer, vil Aruba, Jamaica, samt Bahamas konkurrere.

Det regionale nabolaget vil på samme måte dra nytte av medlemskap så vel som Orlando besøkende kan bruke Qatars herrelandslag i fotball Skjorter anlegget når de er i byen til en overkommelig pris. Regionale gjestfrihetsarbeidere vil også få spesielle rabatter.

Til syvende og sist er målet vårt å være et inspirerende fysisk treningssenter for å støtte nabolaget så vel som besøkende med velværemålene sine, mens de fortsetter å være et anlegg i verdensklasse der idrettsutøvere i alle aldre så vel som nivåer fra hele verden kommer for å forbedre Deres vannlevende evner, ”sa Rosen.

De siste månedene har RAFC gjennomgått en dyp rengjøring så vel som flere renoveringer, og brakt anlegget like mye som de personlige kravene til Rosen. Anlegget også dedikert til økt sikkerhet så vel som velværeprotokoller.

I tillegg til konkurransebassengene, inkluderer anlegget et fysisk treningssenter som er navngitt til ære for Rosens sønn Adam som gikk bort i en alder av 26 fra glioblastom. Senteret tilbyr 60 maskiner, frie vekter, racquetballbaner, samt garderober.

Gruppenøvelsesklasser, drukningsforebygging, samt svømming vil bli tilbudt som en del av det rutinemessige medlemstilbudet.

Posted in Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published.