Skip Gilbert utnevnt til administrerende direktør i U.S. Youth Soccer

Sportsindustri Veteran Skip Gilbert er utnevnt til administrerende Cruz Azul Skjorter direktør i U.S. Youth Soccer, og blir med i organisasjonen som betjener 3 millioner spillere i alderen 5 til 19 år og jobber med medlemsforeninger, klubber og ligaer, og administratorer, trenere og frivillige.

Han vil bli med Nagoya Grampus Skjorter i Usys -kontoret i Frisco, Texas, fra og med 10. januar 2020.

Gilbert, som har bakgrunn innen fotball, fungerte mange nylig som administrerende direktør for drift, markedsføring og utvikling for det amerikanske antidopingbyrået, hvor han hadde tilsyn med olympisk testing og klienttjenester og støttet markedsføring og utvikling for organisasjonens Truesport-program. Han har tidligere jobbet for United States Tennis Association, USA Triathlon, USA Swimming and U.S. Soccer, og fungerte som styreleder for National Styring Bodies Council.

“Skip bringer flere tiår med erfaring til amerikansk ungdomsfotball, inkludert uunnværlig innsikt i idrettsvirksomheten, styring og operativt økosystem,” sa styreleder i Usys styrer Pete Zopfi. ”Hans erfaring og lidenskap for sport vil bidra til å garantere Villarreal CF Skjorter at amerikansk ungdomsfotball oppfyller målet om å gjøre fotball til den fremste ungdomsporten i Amerika. Vi er sikre på at Skips ledelse og mangfoldige ferdighetssett vil forbedre Usys -muligheter over hele linjen mens vi fortsetter å levere fordeler til alle våre interessenter. ”

Gilbert spilte profesjonell fotball for Tampa Bay Rowdies of NASL og spilte på det amerikanske olympiske utviklingslaget. Han trente også med Sheffield United og andre klubber i Holland og Hong Kong. Han er en lisensiert fotballtrener og medlem av University of Vermont og Lawrenceville School Athletic Hall of Fame.

“Det er en ære og et privilegium å bli med i det fantastiske teamet på U.S. Youth Soccer for å hjelpe til med å støtte de regionale og statlige foreningene som jobber utrettelig for å forbedre fotballopplevelsen til våre spillere, trenere, foreldre og andre viktige interessenter,” sa Gilbert. “Jeg vil takke Dr. Pete Zopfi, søkekomiteen og hele den amerikanske ungdomsfotballstyret for deres rent og tillit til mine evner til å hjelpe til med å lede organisasjonen inn i og gjennom det neste spennende kapittelet.”

Dele denne:
Twitter
Facebook
Skrive ut
LinkedIn
Reddit
E -post

Leave a Reply

Your email address will not be published.