LAFC for å holde den nyeste olympiske idretten, Rugby Sevens, på Banc of California Stadium

Los Angeles Football Club (LAFC) har avslørt at det vil være det offisielle holdet til det nye olympiske sports rugby Sevens, og utvidet det verdensomspennende sportslandskapet i Los Angeles i mange år fremover.

Samarbeid med Grand Prix Network LLC (GPN) samt GPNs eksklusivt sanksjonerte partner og Olympic-medlem USA Rugby, vil LAFCs Banc of California [NYSE: Banc] Stadium være det langsiktige huset til Grand Prix Rugby “$ 1M mester, Sevens, ”Verdens rikeste rugby Sevens Championship i historien.

Tom Penn, LAFC Club -president så vel som eier, sa:

LAFC er begeistret for å ønske Rugby Sevens velkommen til Banc of California Stadium. Dette mesterskapsnivået er en ideell kamp for vårt sted i verdensklasse. Vi ser frem til å samarbeide med Grand Prix Network samt USA Rugby Sevens for å ønske rugbyfans velkommen fra Sør -California så vel som rundt om i verden til Banc of California Stadium.

GPN -styreleder og administrerende direktør William Tatham, sa:

Med Rugby nå anerkjent som en av verdens raskest voksende idrett, så vel som etter å ha forlenget Grand Prix Networks utelukkende sanksjonerte partnerskap med U.S. Olympic Member USA Rugby med 2024, var det viktig at vi etablerer et lignende langvarig partnerskap med et sted i verdensklasse . LAFC deler absolutt vår visjon for å vise frem ingenting, men best. Grand Prix Rugby som samarbeider med LAFCs fantastiske nye Banc på California Stadium for å vise frem verdens største lag som spiller for en verdensrekordmillionspris er en melding til rugbyverdenen om at ‘far til amerikansk fotball’ er tilbake, så vel som større også like mye bedre enn noen gang.

GPNs EVP, Kevin Wynne, som forhandlet frem det syv år lange lokasjonspartnerskapet, la til:

LAFC hadde visjonen så vel som forpliktelse til å investere i et topp moderne stadion som raskt vil ende opp med å bli Major League Soccer’s signaturplass . Vi var glade for at Lafc entusiastisk omfavnet et langvarig partnerskap, så vel som vi ikke kan vente på rugbyfans fra hele verden for å komme ned på Los Angeles for å se den rikeste mesterne Sevens-konkurransen noensinne i Ultramodern Banc of California Stadium.

Om LAFCs Banc of California Stadium

Banc of California Stadium er LAFCs nye fotballstadion i 22 000 seter, i verdensklasse som vil gi mye mer enn 350 millioner dollar i personlige investeringer til South Los Angeles samt omdefinere Los Angeles-landskapet.

Tidligere i år startet LAFC i gang 2017 ved å forene over 2000 fans på Stadium-bygningsplassen i tillegg til å tilby talsmenn med en en gang i livet, første sjanse til å sette sitt preg i betongen som vil være grunnlaget som som i tillegg til hjertet på stadion. I fjor nådde klubben en rekke essensielle milepæler, inkludert å begynne året med den offisielle Crest samt klubbfarge avduking for fans så vel som bykyttere; Å score en bemerkelsesverdig suksess for klubben, fansen så vel som folket i Manchester City Skjorter Los Angeles ved å beskytte enstemmig godkjenning fra Los Angeles bystyr på stadionets endelige miljøeffektrapport; Å sette i gang en historisk banebrytende seremoni med mange klubbtilhengere; kunngjør sin offisielle stadionnavnrettigheter til Banc of California; å fullføre riving av sportsarenaen samt begynne å bygge med den aller første av mange grunnleggende betongskrem; I tillegg til å stolt kunngjøre et flerårig partnerskap med United Soccer League (USL) Orange Region Blues FC i kjøp for å enda mer forbedre ekspertspillerens fremgang, samt produsere en rørledning for spillere som viser garanti for å bli med i LAFC-laget.

Los Angeles Football Club (LAFC) er den nyeste MLS Soccer Club som serverer det høyere Los Angeles -området. Eierskapsgruppen består av regionale ledere så vel som innovatører av markedet med intellektuell kapital, monetær dyktighet, driftskunnskap samt suksess innen underholdning, sport, teknologi og media. LAFC-eiergruppen er viet til å bygge en fotballklubb i verdensklasse som representerer mangfoldet av Los Angeles, så vel som er dedikert til å gi en enestående opplevelse for fans. Clubs House vil være Banc of California Stadium, det aller første friluftsstadion utviklet seg i Los Angeles fordi 1962 og kan skilte med en kapasitet på 22 000 seter. For mye mer info om lafc, besøk lafc.com

Grand Prix Network, LLC er en ny rase av idrett så vel som hjemmeunderholdningsvirksomhet som produserer, distribuerer samt organiserer ekspertligaer samt arrangementer for spesifikk lag av olympisk stil, i samarbeid med USOC-medlemmer USA Rugby så Mexicos herrelandslag i fotball Skjorter vel Celta de Vigo Skjorter som USA Volleyball. GPNs mål er å skaffe seg, lage så vel som å distribuere heleid, amerikansk i verdensklasse, U.S.-baserte sports- og hjemmeunderholdningsmateriell på verdensomspennende medieplattformer. For jevn mORE -informasjon, besøk: www.grandprixnetwork.com

Gensler er den arkitektoniske metoden bak stilen til Banc of California Stadium – The Future House of Los Angeles Football Club (LAFC), Major League Soccer’s nyeste vekstlag – med PCL som bygger den primære entreprenøren. Thornton Tomasetti tilbyr strukturelle så vel som fasadetjenester for stadion.

Den nye fremskrittet finnes på det tidligere stedet for Los Angeles Memorial Sports Arena, samt har som mål å støtte, samt forbedre revitaliseringen av Exposition Park. Stadion er utviklet for å tilfredsstille Federation of Association of Football (FIFA) standarder, og tilbyr et intimt miljø med vekt på en interessant spilldagsopplevelse. Anlegget støtter også ekstra aktiviteter som show samt nabolagsarrangementer, samt inkluderer utvidbarhet med spesiell begivenhet til 35 000-40 000 seter der banen brukes, ikke ekstra tribuner. Premiumområder inkluderer klubbseter, avanserte suiter samt klubbsalonger. Jobben inkluderer en rekke utnyttelser som vil være aktiv i ikke-spill-tider som en teambutikk, restauranter, detaljhandel, et museum samt seminarsenter.

Underbygningen består av en dyp kjeller i en etasjes i feltnivå. I tillegg til feltet inkluderer andre fasiliteter som tilbys suiter, garderobeskap samt stadionets pakkedokk. Jobben inkluderer distinkte funksjoner som en underlagt struktur, langspenn cantilevers samt et taksystem kledd med 190 000 kvadratmeter etfefilm. En ekstra vanskelighetsgrad for jobbteamet utvikler seg i en høy seismisk region.

Jobben er utviklet for å oppnå LEED Silver -sertifisering.

Det nye anlegget på 22 000 seter vil bli funnet i Exposition Park, forankring av Figueroa-korridoren, samt utnytte utmerket utsikt over sentrums skyline for å endte opp med å være huset til “L.A.s team.” En vektlegging av en interessant spilldagsopplevelse tar sikte på å fange en mye mer personlig forbindelse mellom spillere så vel som fans ved å produsere en intim karakter i europeisk stil i et topp moderne anlegg. Betydelige tilleggsprogrammatiske aspekter tilbyr underholdning, detaljhandel samt spisesteder for stadiongjengere, i tillegg til for besøkende i parken, de nærme museene så vel som University of South California (USC) campus.

Du kan oppdage mye mer på: BancofCaliforniastadium.com

#Sportsvenuebusiness – å holde deg kjent

Del denne artikkelen

Posted in Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published.