Joe Giordano slutter seg til Oak View Group som visepresident for Arena & Stadium Alliance

Joe Giordano blir medlem av Oak View Group som visepresident for Arena og Stadium Alliance, en samling av 38 arenaer i Nord -Amerika som leverer en United Platform for Bestilling, innholdsutvikling, anskaffelser og salgsmuligheter for sponsing.

Giordano erstatter Jeff Nickler, som vil bli senior vice president og daglig leder for Moody Center i Austin, som skal åpnes i april 2022.

Relaterte historier

U.S. kvinnes fotballag for å møte Tyskland i Florida, New Jersey

Associated Luxury Hotels International Tabs Dan Meisler som global salgsdirektør

Real Salt Lake avdekker nytt navn for stadion

TDECU Stadium Namingrettigheter utvidet

KemperSports lanserer arenaer Division

“Jeg vet verdien av gründer og kreativitet i vår bransje,” sa Giordano. “Jeg er en bygningsoperatør, og denne tjenesten er personlig for meg. For dette formål forstår jeg den kollektive påvirkningen alliansens gir, VfL Wolfsburg Skjorter og jeg vil sørge for at hvert alliansemedlem fortsetter å føle seg støttet av kraften i Oak View Group som jobber på deres vegne fra globale partnerskap til innhold og bestilling til en hel rekke arenetjenester . Jeg er i ekstase for å komme i gang. ”

Giordano tar roret ved alliansen etter nesten et tiår som jobbet for ASM Global, hvor han de siste seks årene var assisterende daglig leder ved 19199 -Seat Bok Center i Tulsa, Oklahome. Tidligere hadde han også en rolle som regional bookingssjef og utviklet innhold for 40 -pluss ASM -arenaer. Giordano hjalp arenaen med å sikre NCAA -basketballturneringene første og andre runde tre ganger og Big 12 Wrestling Championship i syv år i strekk, sammen med 2023 NCAA Division 1 National Wrestling Championship og takler Dallas Stars og Oklahoma City Thunder for preseason -spill .

“Joes suksess har blitt drevet av hans dype forhold til kollegene og klientene, samt med topp bransjeturnerende fagpersoner, promotører, agenter, kunstnerledelse og atletiske regissører,” sa Chris Granger, president i OVG360, som er den tredje delen Sao Paulo FC Skjorter Divisjon av Oak View Group. “Vi er glade for å ønske River Plate Skjorter Joe velkommen til OVG -familien.”

Dele denne:
Twitter
Facebook
Skrive ut
LinkedIn
Reddit
E -post

Posted in Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published.