USA Dance lanserer nye Breaking Event Series

Breaking, som vil gjøre OL -debuten på 2024 -kampene i Paris, og få bena under det fra et arrangementsperspektiv. USA Dance, som er i ferd med å skaffe nasjonal styringsorganatus for sporten fra U.S. Olympic & Paralympic Committee, har kunngjort en begivenhetsserie som fører til de kommende verdensspillene i 2022 – den første offisielle nasjonale Real Sociedad Skjorter begivenhetsserien for sporten i veien til OL.

En serie kvalifiserende arrangementer begynner 19. mars i Las Vegas, med flere arrangementer planlagt i Austin, Texas; Minneapolis; New York; Orlando; og Phoenix. Disse begivenhetene ville være i utvikling av World Games i Birmingham, Alabama, en internasjonal begivenhet i juli der Breaking vil være med på programmet.

2022 Event Lineup

19. mars – Las Vegas
26. – 27. mars – Austin, Texas
9. april – Minneapolis
16. april – New York
30. april – 1. mai – Orlando
7. mai – Phoenix

Fortsatt er planer for et nasjonalt mesterskap, som forventes å bli holdt i andre halvdel av 2022. Resultatene av dette mesterskapet vil bidra til å identifisere de tre beste mennene og tre kvinner som vil være kvalifisert til å konkurrere i den kommende internasjonale olympiske kvalifiseringen Prosess som begynner 1. juli og fortsetter gjennom ukene før Paris -spillene.

Begynnelsen på en begivenhetsserie markerer en annen milepæl i reisen til pausedans fra en sosial forfølgelse på gatene til en sport med olympisk anerkjennelse. Mens USA regnes som et mekka for sporten som stedet der det oppsto, har andre land tatt tak i den profesjonelle siden de siste årene og gjort det til et landskap fylt med superstjerner, sa Zack Slusser, en veteran i sporten som fungerer som visepresident for USA Dance’s SC Braga Skjorter Dancesport Breaking Division.

“Du har bokstavelig talt land som Japan, Korea, Russland, land over hele Europa hvor de har bboys som har kjendisstatus,” sa han med henvisning til sportens idrettsutøvere. “Det er hvor stor plattformen er.”

Bryt for gull

Serien med kommende arrangementer vil bli organisert under den nye Breaking Division of USA Dance, en organisasjon som vanligvis har overvåket dansedisipliner som konkurrerende ballroomdans. Men gruppen ser ut til å skaffe seg NGB-status for å ha brutt etter å ha vært den eneste som fremdeles er i diskusjon med USOPC om å styre den snart olympiske disiplinen.

Slusser er ikke fremmed for å bryte. Han organiserte den proffende ekskursjonen og har vært en inventar i sporten i årevis. Men å bryte er nytt for OL -bevegelsen, og krever en ny infrastruktur for å håndtere den som en olympisk disiplin i USA.

For det formål har USA Dance lansert et “Breaking for Gold USA” -initiativ for å trekke oppmerksomhet til sporten og tiltrekke seg sponsorer. Den vil også bruke plattformen til å begynne å bygge ut en infrastruktur for arrangementer for konkurranser som kan holdes på en rekke arenaer.

“Noen holdes på pyntet dansestudioer, men andre er i små teatermiljøer,” sa Slusser. “Det er veldig mye sitt eget samfunn. Måten vi ønsker å organisere disse hendelsene fremover er å gjøre det på en måte som er mye mer tiltalende for et mainstream publikum. ”

Mens det har blitt holdt breaking -arrangementer på mindre arenaer, inkludert dansestudioer, krever planer om at nye rom blir lagt til blandingen, da idretten får mye mer trekkraft. Foto med tillatelse fra USA Dance.
Mens det er garantert å være en del av programmet i Paris, har det ennå ikke trygt et sted på Future Games. Men Slusser er i dialog med LA28, organiseringskomiteen for 2028 -kampene i Los Angeles, for å presse på for sportens inkludering der også. Mens et første sett med idrett er godkjent for 2028 -programmet, har arrangørene Club America Skjorter av Los Angeles til neste år til å anbefale potensielle tillegg.

Blant elementene som går for å bryte, er at bare 32 idrettsutøvere vil konkurrere i de olympiske leker – 16 kvinner og 16 menn – som indikerer at det ikke ville være en betydelig belastning på den totale idrettsutøverkvoten, som IOC har vært interessert i å avta de siste årene . Og kostnadene for utstyr er blant de laveste tenkelige.

“Selv om det er en veldig teknisk ferdighet, trenger du bare kroppen din for å gjøre det,” sa han. “Jeg er positiv til virkningen vi kan ha i L.A.”

Dele denne:
Twitter
Facebook
Skrive ut
LinkedIn
Reddit
E -post

Posted in Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published.