EOI åpner for Gold Coast Turf Club Project

AUD $ 37,5 millioner ombygging av Racing Queenslands Gold Coast Turf Club (GCTC) har nådd en essensiell milepæl, med uttrykk for interesseåpning på prosjektet.

Tidligere i år ble selskapssaken for endringen av Aquis Park på flere millioner dollar godkjent av Palaszczuk-regjeringen, og banet vei for et anlegg i verdensklasse å bli anerkjent på West Ham United Skjorter Gold Coast.

Racingminister Grace Grace sa at EOI ville tilby potensielle respondenter med enda mer informasjon om prosjektet, sammen med anbudsprosessen og en anskaffelsesplan:

Å investere i infrastruktur og støtte arrangementer-basert turisme er en essensiell del av Queenslands plan for økonomisk utvinning fra Covid-19. Ombyggingen forventes å skape 325 arbeidsplasser i byggefasen og vil legge til mye mer enn 100 millioner dollar til den lokale økonomien.

Gold Coast Racing -industrien støtter allerede praktisk 1100 lokale jobber fra trenere og jockeyer til gjestfrihetsarbeidere, armer og hestepleiere. Dette prosjektet vil forvandle Aquis Park til et Villarreal CF Skjorter anlegg i verdensklasse og Australias Best Night Racing Track.

Arbeidet på Turf Club vil se racingoverflatene fullstendig modernisert, inkludert installasjon av et syntetisk spor med allvær, sammen med den nyeste teknologien i lys for nattracing; en felt tunnel som tilbyr forbedrede hestevelferd og helse- og sikkerhetsfordeler; og forbedrede kommersielle muligheter.

Gold Coast Turf Club er integrert i Queensland Racing Industry og er internasjonalt anerkjent som verten for den anerkjente $ 10M Magic Millions Raceday. Bilder, høflighet: Racing Queensland
Etter EOI vil Racing Queensland velge en kortliste av respondentene for å gå til en forespørsel om anbud senere denne måneden.

Prosjektet forventes da å starte etter neste års Hollindale Stakes i mai, med installasjonen av det syntetiske sporet for all-Weather, som etter planen skal fullføres innen utgangen av 2022.

I 2023 er ombygging av kurset og installasjonen av lysene Kashima Antlers Skjorter planlagt å skje, noe som gjør at racing kan komme tilbake under lys fra begynnelsen av 2024.

Innleveringer kan gjøres online her, med EOI -stengingen 7. oktober.

For mye mer informasjon, sjekk ut nettstedet Racing Queensland.

ALSD International tilbyr helårsinnsikt og læring rundt å styrke inntekten gjennom nybygg, renovering, serviceutvidelser, premium sitteplasser, gjestfrihet, F&B, teknologi og gjenåpning. For mye mer informasjon, klikk på banneret nedenfor …

Den nyeste utgaven av ALSD International ble arrangert av Liverpool Football Club 6-7 september 2021, og inneholdt en konferanse på høyt nivå med 40+ profesjonelle foredragsholdere for høy kaliber, en utstillingshall som viser frem produkter og tjenester, samt nettverksarrangementer på Everton’s Goodison Park og M & S Bank Arena.

#ALSDINTERNATIONAL – Europas ledende begivenhet for Premium Seat & Sports Hospitality Sector
#ALSD – Ledende premium seteindustrien de siste 30 årene
#sportsvenuebusiness – Den ledende plattformen for bransjens nyheter, visninger og utvikling

Del denne artikkelen

Leave a Reply

Your email address will not be published.