Clay Walker for å lede National Physical Fitness Foundation

Clay Walker har blitt utnevnt til administrerende direktør for National Physical Fitness Foundation, den offisielle nonprofit av President’s Council on Sports, Physical Fitness samt ernæring.

Stiftelsen ble chartret av Kongressen i 2010 for å støtte, samt styrke rådets mål ved å generere investeringer i privat sektor samt partnerskap for å hjelpe amerikanere online aktive, sunne liv. Blant Schalke 04 Skjorter jobbene ledet av stiftelsen er Presidential Youth Physical Fitness -programmet, National Design for Physical Fitness Evaluation samt utdanning i skoler, et program som har nådd mye mer enn 20 millioner praktikanter over hele landet.

“Vi er glade for å ønske Clay velkommen som stiftelsens nye administrerende direktør, så vel som, er positive til at hans US Sassuolo Skjorter spesielle ledelse så vel som serviceopplevelse, integrert med hans velprøvde forståelse av sportsbransjen, vil bidra til å bringe interessante partnerskap, innsats så vel som alternativer til stiftelsens arbeid, ”uttalte National Physical Fitness Foundation styreleder Jimmy Lynn. “Clays Sør-Koreas herrelandslag i fotball Skjorter evne til å utvikle sterke beregnede planer så vel som hans entusiasme for sunn livsstil vil hjelpe grunnlaget til og med mye flere barn, institusjoner så vel som nabolag over hele landet.”

Walker fungerte tidligere som sjef for operasjonspolitimann i Prestosports, en uavhengig leverandør av collegiate friidrettsprogramvare. Før det ledet han innsamlingsinnsats som administrerende direktør for BigTeams -programvare -plattformen, samt fungerte som visepresident for tjenestefremgang i USA Today Sports. Han tilbrakte også 13 år som senior visepresident for NFL Players Association’s lisensiering samt reklamedivisjon.

“Jeg er i ekstase for å bli med i stiftelsen, samt hjelpe til med å etablere offentlig-private partnerskap som utvider ungdomsidrettsdeltakelse, spesielt i undervurderte samfunn,” sa Walker. “Å sikre at ungdomsidrett fortsetter å være en avgjørende del av materialet i nabolag over hele Amerika er avgjørende for vårt oppdrag.”

Dele denne:
Twitter
Facebook
Skrive ut
LinkedIn
Reddit
E -post

Posted in Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published.