AC Milan så vel som FC Internazionale Milano avdekker to nye stadionideer

AC Milan samt FC Internazionale Milano har Newcastle United Skjorter avslørt to nye konsepter, utviklet av befolket så vel som Manica/Sportium, for rekonversjonen av den nåværende Giuseppe Meazza Stadion og utviklingen av en idrett så vel som hjemmeunderholdningsdistrikt i San Siro -området.

AC Milan så vel som FC Internazionale Milano (Inter Milan) har sendt til Milanos Danmarks herrelandslag i fotball Skjorter kommune en forberedende fil for mulighetsjobben for utvikling av et nytt stadion i verdensklasse, så vel som en idrett og hjemmeunderholdningsdistrikt i SAN Siro -området.

De to nye forslagene er resultatet av en konstruktiv dialog med kommunen, så vel som er blitt opprettet i henhold til de 16 forholdene som kommunen tilbyr så vel som byrådet i november 2019.

De nye ideene utviklet av befolket så vel som Manica/Sportium -tilbud for oppbevaring av en del av det nåværende Giuseppe Meazza Stadium i en ny detaljhandel samt sportsdistrikt som kan brukes 365 dager i året, inkludert rundt 106 000 kvadratmeter øko -vennlig område (nesten Ghanas herrelandslag i fotball Skjorter det dobbelte av nåværende 56 000 kvadratmeter med miljøvennlig område på det nåværende stedet).

De nye ideene utviklet av befolket så vel som Manica/Sportium -tilbud for oppbevaring av en del av det nåværende Giuseppe Meazza Stadium i en ny detaljhandel samt sportsdistrikt som kan brukes 365 dager i året, inkludert rundt 106 000 kvadratmeter øko -vennlig plass

Det vil være et knutepunkt viet til detaljhandel, sport, kulturelle så vel som fritidsaktiviteter både utendørs så vel som innendørs, inkludert en løpende bane, en sykkelsti, et eksternt treningsstudio, en skateboardpark, en fem-a-side tonehøyde og vel. Som Sports Museum: Mange av idrettstjenestene vil bli tilbudt helt fritt av gebyr til Milanese så vel som innbyggere i de omkringliggende områdene.

Begge ideene vil gi et genialt distrikt som er viet til neste generasjon, og banebrytende for sin lave miljøeffekt så vel som høy bærekraft, og gir et nytt tilfredsstillende sted for sosiale så vel som fritidsaktiviteter i nabolaget.

AC Milan så vel som FC Internazionale Milano mener det er viktig, spesielt på grunn av det nåværende øyeblikket, å starte en jobb som representerer mye mer enn en milliard euro av personlige investeringer, som vil produsere utallige nye oppgaver i tillegg til å tjene som en hjørnestein for Den fremtidige utviklingen av byen Milano så vel som italiensk fotball.

Fremskrittet vil være et knutepunkt viet til detaljhandel, sport, kulturelle så vel som fritidsaktiviteter, utendørs så vel som innendørs, inkludert en løpende bane, en sykkelsti, et treningsstudio, en skateboardpark, en fem-en-side tonehøyde som tonehøyde som vel som sportsmuseum

Kilde og bilder, høflighet: acmilan.com

#Acmilan #intermilan #football #footballclubs #Seria #sportsbiz #sportsindustry #stadia #stadium

ALSD Worldwide-Europas ledende begivenhet for Premium Seat & Sports Hospitality Industry-som finner sted på Liverpool FCs Anfield Stadium i oktober 12-13, vil analysere nøyaktig hvordan man kan øke inntekten med nybygg, renoveringer, serviceutvidelser så vel som den siste Teknologi, samt nøyaktig hvordan man kan hente tapt inntekt publisere Covid-19.

Den neste utgaven av ALSD International-organisert av ALSD så vel som Sports Location Business-vil fungere en konferanse på høyt nivå, en utstillingshall som viser frem de nyeste produktene, Services & Solutions, Tures of Anfield, Goodison Park samt M&S ​​Bank Arena, så vel som forskjellige nettverksarrangementer, som sikrer optimaliserte sjanser til kunnskapsandel, nettverk, så vel som forretninger.

#ALSDINTERNATIONAL – Europas ledende begivenhet for Premium Seat & Sports Hospitality Sector

#ALSD – Ledende premium seteindustrien de siste 30 årene

#sportsvenuebiz

#sportsvenuebusiness – Den ledende plattformen for bransjens nyheter, visninger og utvikling

Del denne artikkelen

Leave a Reply

Your email address will not be published.