Avixa til å være grunnleggende partner for ALSD Worldwide Fan Experience Event i London

Avixa ™, Audiovisual & Integrated Experience Association, har bekreftet sin funksjon som grunnleggende partner for ALSD International; Europas aller første seminar dedikert fullstendig til det voksende markedet for forbedrede premium sitteplasser samt fanopplevelsestilbud i sportsstadia samt arenaer.

ALSD Worldwide-som arrangeres i sentrum av London 11. oktober så vel som 12-er utviklet som et høyt nivå, to-dagers arrangement av Association of High-end Suite Director (ALSD), som også representerer idrettslag også som arenaer som tilbyr premium sitteplasser, så vel som European Arenas Association (EAA), en forening som representerer 31 innendørs arenaer i 20 europeiske land.

Avixa avslørte tidligere et partnerskap med ALSD i Nord-Amerika for å øke forståelsen av fan-engasjementsfordelene produsert av integrerte audiovisuelle opplevelser i stadion samt arenadesign.

AVIXA -administrerende direktør David Labuskes, CTS®, CAE, RCDD, sa:

Målene med ALSD verdensomspennende svalehale med vårt mål om å øke forståelsen Boca Juniors Skjorter av effekten av audiovisuelle opplevelser i en rekke klientsegmenter. Vi har ikke krav på å være det aller første som forteller Sports Location -området at AV er et voksende mønster i deres rom. Vi ønsker imidlertid å dele nøyaktig hvor profesjonelt organisert så vel som utførte AV -systemer – inkludert ny innovasjon angående marked – kan produsere erfaringene som trekker så vel som engasjere fans, produsere klientlojalitet, øke salget eller hvilket resultat en organisasjon søker å oppnå .

ALSD over hele verden i London vil analysere premium sitteplasser samt nøyaktig hvordan man kan øke inntektene med nybygg, renoveringer, serviceutvidelser samt genial mat samt drikktilbud.

Konferansemateriell vil fokusere på å forlenge vifteopplevelsen, samt gi mye mer sjanser både inne og utenfor stedsveggene.

Registranter vil bli tatt opp til to kveld nettverksmottakelser, i tillegg til en rekke ekstremt spesielle bak kulissene stedsturer på noen av hovedstadens ledende sportssteder, med overføring inkludert, i tillegg til en gavepose, frokost også som lunsj på det offisielle arrangementets hotell.

Arrangementet avholdes 11. oktober så vel som 12, 2018, på Amba Marble Arch Hotel i sentrum av London.

Gå til: www.alsdinternational.com for mye mer info eller for å registrere din plassering på dette must-delta-arrangementet.

Som en del av sitt større partnerskap med ALSD, vil Avixa holde paneløkter samt rundbordssamtaler på ALSD Sports Location Style & Develops Forum 2018, og ta beliggenhet 25-26 juni i Atlanta, USA, i tillegg til på Infocomm 2018, som å være å være Holdt 2-8 juni i Las Vegas, USA. Disse arrangementene vil samle agenter fra team, arenaer, design samt stilfirmaer så vel som AV -integratorer.

Avixa er også sponsor for ALSDs Spotlight Awards, som anerkjenner ledere i stadion samt arenadesign, inkludert for deres geniale utnyttelse av audiovisuelle tjenester på sportssteder.

Mer info tilbys på www.alsd.com/content/2018-sD-conference-and-tradeshow.

Om Avixa
Avixa er den audiovisuelle så vel som Integrated Experience Association, produsent av Infocomm-messer over hele verden, medeier i Integrated Systems Europe (ISE), samt den verdensomspennende handelsforeningen som representerer den audiovisuelle industrien.

Avixa ble opprettet i 1939 og har mye mer enn 5.400 medlemmer, inkludert produsenter, systemintegratorer, forhandlere samt distributører, konsulenter, programmerere, online arrangementer, innovasjonsledere, materialprodusenter samt multimediaeksperter fra mye mer enn 80 land.

AVIXA -medlemmer produserer integrerte AV -opplevelser som gir resultater for sluttbrukere. Avixa er et knutepunkt for ekspertsamarbeid, informasjon, så vel som fellesskap, samt den ledende ressursen for AV -standarder, AC Milan Skjorter sertifisering, opplæring, markedsintelligens samt trodde ledelse.

Ekstra info tilbys på avixa.org

Om ALSD
Association of High-end Suite Director (ALSD) ble anerkjent i 1990 for å tilby en enkelt plattform for Stade Rennais FC Skjorter sine medlemsteam så vel som arenaer med presise så vel som rettidig info fra alle lag i premium seteindustrien.

Nå i sitt femte år tar ALSDs Sports Location Style & Develop Forum, som er holdt i forbindelse med ALSDs årlige seminar, samt Tradeshow, et oppslukende blikk på $ 30 milliarder lokasjonsutviklingsboom, samt den nye generasjonen av teknologier så vel som Fasiliteter som forbedrer vifteopplevelsen.

ALSDs 2018-seminar så vel som Tradeshow blir holdt på Marriott Marquis Hotel i Atlanta, GA, USA, 24. til 27. juni. Sports Location Style & Develop Forum kjører 25. til 26. juni. Seminaret vil også inkludere turer så vel som mottakelser av Mercedes-Benz Stadium, SunTrust Park samt Fox Theatre.null

Posted in Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published.