Broncos aller første NFL-team for å utnytte AI på Equip Field at Mile High

Denver Broncos har avslørt anvendelsen av Waittime, en syntetisk etterretningstjeneste som tilbyr sanntidsinnsikt om fansopplevelser, på Equip Field at Mile Sanfrecce Hiroshima Skjorter High .

Innovasjonen er installert på Select Stadium -innganger, samt avkjørsler for å hjelpe operatørene mye bedre å forstå nøyaktig hvordan gjestene blir ønsket velkommen inn i samt forlate spillestedet. Denne informasjonen vil gjøre det mulig for Broncos å ta datastøttede beslutninger om evne samt publikumsadministrasjon som vil resultere i en mye mer sømløs fanopplevelse.

Waittimes patenterte innovasjon brukes av hjemmeunderholdningssteder over hele verden, men Broncos er det aller første NFL -teamet som utnyttet det etter at det først ble pilotert på 2021 NFL Draft. Ved noen porter på Equip Field at Mile High er Waittime installert sammen med nye billettskanningsapparater samt metalldetektorer.

Russ Trainor, senior vice president for Info Innovation for Denver Broncos, sa:

Tidlige Waittime -data indikerer at ved porter der vi har nyere skanningsapparater så vel som metalldetektorer, er ventetidene for å komme inn i spillet kortere. Dette er den slags funn vi håper å fortsette å vise ut med Waittime, slik at vi kan tilby de aller beste så vel som mange behagelige opplevelser for fansen vår.

Løfter fanopplevelsen
Waittime at Equip Field at Mile High, drevet av Cisco Meraki Network samt Intel Xeon skalerbare prosessorer med innebygde AI-akseleratorer, bruker sin egen ekstremt avanserte syntetiske intelligens for å nøyaktig telle antall mennesker i et gitt område, samt identifisere om De passerer med eller venter i kø, alt mens de bevarer privatviften. For Broncos vil disse dataene hjelpe dem med å validere forutsetninger i tillegg til å ta driftsbeslutninger basert på nøyaktig, oppdatert informasjon.

Zachary Klima, administrerende direktør i Waittime, sa:

Vi er glade for å bringe Waittime til NFL med Denver Broncos. Å virkelig forstå nøyaktig hvordan folk går inn i så vel som å forlate stadion vil ikke bare gjøre det mulig for teamet å legge data bak forutsetningene sine, det vil på samme måte gjøre dem i stand til å strategisk utføre operasjonelle modifikasjoner som forbedrer Club Tijuana Skjorter fanopplevelser spill etter spill så vel som i ekte tid.

Broncos betyr å utvide waittime innovasjon til å omfatte ekstra porter for 2022-2023 NFL-sesongen samt en rekke andre stadionarrangementer.

Skudd av Waittimes syntetiske intelligensprogramvare i aksjon
Intel, Intel -logoen, så vel som andre Intel -merker er varemerker for Intel Company eller datterselskapene.

Om waittime
Waittime patentert innovasjon tilbyr sanntidsinformasjon om publikumstetthet, netttrafikk samt bevegelse på større hjemmeunderholdning samt sportssteder. Med sin syntetiske intelligens gir Waittime arenaer, besøkende så vel som fans får tilgang til informasjon Sao Paulo FC Skjorter om folkemengder, sosial distansering, linjelengde samt linjeutslipp på bad, innrømmelser samt produktstativer. Denne informasjonen lindrer overbelastning av publikum, noe som resulterer i forbedret besøkende sikkerhet samt stedseffektivitet. Waittime jobber for tiden med noen få av de mest kjente arenaer så vel som store idrettslag i verden for å hjelpe dem med å mestre publikumsvitenskap.

Hovedbilde (øverst): Waittime’s sanntidsoperasjonsdashbord

Sports Location Company organiserer og leverer ALSD International, EMEAs ledende arrangement for premium sete- og gjestfrihetssektoren, med fokus på å optimalisere inntekter med nybygg, ombygginger og serviceutvidelser, på vegne av Association of High-end Suite Directors …

2022-arrangementet vil fungere en konferanse på høyt nivå, en utstilling som viser frem bransjeledende produkter og tjenester, nettverksarrangementer samt en tur bak kulissene til Tottenham Hotspur Stadium, sponset av Levy UK + Irland.

#ALSDINTERNATIONAL – Europas ledende begivenhet for Premium Seat & Sports Hospitality Sector
#ALSD – Ledende premium seteindustrien de siste 30 årene
#sportsvenuebusiness – Den ledende plattformen for bransjens nyheter, visninger og utvikling

Del denne artikkelen

Leave a Reply

Your email address will not be published.