Denver for å holde planlagte CONCACAF Nations League -finaler i juni 2021

CONCACAFs omplanlagte åpningsfinale i Finals League arranger samt Costa Rica.

Semifinalen 3. juli vil se Honduras mot USA overholdt av Mexico mot Costa Rica. Semifinale matchups ble funnet ut av resultatet av gruppespill i 2019. Finalen ble arrangert for juni 2020 i Houston samt Arlington, Texas, ble imidlertid forsinket siden Covid-19.

“Vi er veldig takknemlige for CONCACAF for å ha valgt utstyr på Mile High så vel som Denver som hold for den første CONCACAF Nations League -finalen,” sa Equip Field på Mile High Stadium -daglig leder Jay Roberts. Åpne dørene våre for det aller første store arrangementet med tanke på at slutten av fotballsesongen 2019 er interessant for vår organisasjon i tillegg til hele samfunnet. I juni ser vi frem til å gi en hyggelig, risikofri opplevelse for fans, samt vise frem hvorfor Denver er et fremste reisemål for fotball i verdensklasse. ”

Billetter til kampen vil være i salg til allmennheten 26. april. CONCACAF vil på et senere tidspunkt forsyningsinformasjon knyttet til alle typer regionale så vel som føderale COVID-19-protokoller som vil kreve å bli observert ved å gå til fans.

Denver så vel som FC Porto Skjorter Equip Field at Mile High har holdt en rekke fremtredende fotballbegivenheter, inkludert kamper på tre CONCACAF Gold Cups (2013, 2017 samt 2019), som arrangeres senere denne sommeren etter at Nations League er Atletico Madrid Skjorter fullført.

“Vi er kanskje ikke lykkeligere Atalanta BC Skjorter over at Denver ble valgt til å holde den første CONCACAF Nations League -finalen på Equip Field på Mile High,” uttalte Matthew Payne, administrerende direktør for Denver Sports Commission. “Vi er alltid i ekstase for å vise frem vårt stadion i verdensklasse i tillegg til å ønske å sjekke ut fotballfans.”

Dele denne:
Twitter
Facebook
Skrive ut
LinkedIn
Reddit
E -post

Posted in Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published.