Eddie Habeck III | Besøkende idrettsutøver mars 2011

Eddie Habeck III
Alder: 33
BOLIG: Williamstown
Familie: Sønn, Edward Habeck IV, 9
Yrke: Partner Director of Admissions ved Norwich University
Primærsport: truger racing

VS: Nøyaktig hvor lenge har du vært en truger?
EH: Dette er min fjerde sesong. Realiteten er at jeg aldri en gang hadde hørt om denne sporten frem før jeg ble montert for noen joggesko i New York, så vel som selgeren fortalte meg at de skulle gren ut til å løpe truger om vinteren. Noe klikket så godt som jeg trodde det ville være virkelig fantastisk å gjøre. Jeg liker ikke å løpe på veier om vinteren; Jeg er alltid livredd for Barcelona Skjorter å bli truffet av en snøplog eller en enorm SUV. Jeg dro hjem, gjorde noen forskningsstudier samt oppdaget Western Massachusetts Athletic Club samt deres løpsserie. Jeg gjorde et løp i Bennington det året, så vel som jeg ble hekta, i tillegg til at jeg fikk mitt aller første par racing truger.

VS: Nøyaktig hvor vanskelig var skiftet fra “vanlig” løping?
EH: Det er en av de mest tøffe atletiske bestrebelsene jeg noensinne har prøvd. Den aller første gangen ut alt jeg gjorde var et stammestrinn; ikke engang å løpe. Imidlertid tilpasser kroppen din raskt så vel som før jeg forsto det, jeg var virkelig komfortabel.

VS: Hva er det med Snowshoe Racing som du oppdager så tiltalende?
EH: Bare det å være i snøen så vel som ute i skogen får meg til å føle meg veldig oppfylt.

VS: Har du eksperimentert med forskjellige typer truger?
EH: Jeg løper på Dion truger. De lager fantastiske sko så vel som virksomheten leverer fantastisk støtte på løp.

VS: Går du noen gang ut i skogen i truger bare for å vandre?
EH: Jeg har aldri vært på en truger. Jeg har aldri en gang dratt på en tur på vinteren i snøen. Jeg har alltid ønsket å løpe. Jeg liker å oppdage litt obskure spor i skogen, men jeg liker å løpe på dem. Jeg hadde aldri hatt truger før jeg begynte å River Plate Skjorter racing.

VS: Hvilken annen type løp gjør du?
EH: Jeg kom bare på å løpe fire eller fem år tilbake, så vel som jeg umiddelbart graviterte mot stien. Jeg går inn på som mange baneløp som jeg kan. Det er den aller beste treningen for Snowshoe Racing. Mitt lengste løp var Vermont 50k. Jeg gjorde det i 2008 og fullført på 16. plass. Det var en virkelig flott overflate for meg siden jeg ikke er en langdistanseløper.

VS: Gjør du på samme måte rutinemessige landeveisløp?
EH: Veier er for biler. Jeg vil ha en viss endring av natur. Jeg gjør noen landeveisløp, men jeg vil heller gjøre racer.

VS: Når tråkker du til Vermont?
EH: Jeg flyttet her for to og en halv år siden. Jeg drev en husholdningstjeneste i New York i tillegg til å pendle åtte timers tur / retur hver helg for å være sammen med sønnen min. Jeg flyttet her for å være bedre for ham.

VS: Har du fått ham til truger?
EH: Han har gjort to ungdommer løp så langt. En av mine foretrukne hendelser er det årlige løpet på Smuggler’s Notch. Jeg gikk inn i ham i ungdomsdivisjonen så vel som han kom på andreplass til en jente. Jeg var engstelig for nøyaktig hvordan han ville reagere på det, men han uttalte at han ikke hadde noe imot at han tapte siden han kom inn veldig først i sin aldersgruppe.

VS: Du har ikke en væpnet styrkerbakgrunn. Nøyaktig hvordan havnet du på Norwich?
EH: Jeg dro virkelig til Norwich som en bachelor. Da jeg flyttet akkurat her, forsto jeg ikke hvilken type tjeneste jeg ønsket å komme inn på, så jeg tok en beslutning om å starte Brighton & Hove Albion FC Skjorter okkupasjonen min på et sted jeg var kjent med. Jeg liker å jobbe her. Det er en fantastisk atmosfære så vel som jeg er veldig glad for å være en del av universitetet. Jeg har fått Norwich til å holde et truger senter så vel som de har bedt meg om å være ekspert på trainee truger.

VS: Nøyaktig hvordan oppdager du tiden til å øve?
EH: Det er helt vanskelig. Jeg jobber på heltid i tillegg til at jeg har en ganske krevende oppgave som trenger reiser, så vel som jeg vil tilbringe helgene mine med sønnen min. Jeg prøver å komme meg ut før eller etter jobb som indikerer at om vinteren er jeg ute med en hodelykt klokka 17 eller 17:00, men jeg liker virkelig å løpe på sporene i mørket.

VS: Hva var ditt mye uforglemmelige løp?
EH: Min mye uforglemmelige truger løp var Pittsfield Half Marathon i 2009. Det var mitt andre år på den avstanden så vel som jeg virkelig liker kurset. Det er ekstremt utfordrende. Forholdene var virkelig store den dagen så vel som jeg fullførte tredje, noe som var min fineste overflate noensinne. Det er et utrolig løp, så bare å fullføre føles ekstremt tilfredsstillende. Et mer uforglemmelig løp var det amerikanske nasjonale mesterskapet i fjor. Det var høydepunktet i livet mitt; Den største så vel som mye prestisjetunge arrangement jeg har deltatt i. Det var en sann ære å være der, men det var virkelig vanskelig siden jeg jobbet på heltid så vel som i hovedfagsinstitusjonen, så vel som ikke hadde mye mye På tide å trene. Jeg ble sjokkert over nøyaktig hvor få Vermont -idrettsutøvere var der, selv om det var så nært (Syracuse).

VS: Tror du Snowshoe Racing vil ha endt opp med å bli mye mer fremtredende her?
EH: Det er synd at det ikke er detnull

Leave a Reply

Your email address will not be published.